Aktywne Wpisy

Tzw. Zworki
źródło: temp_file3177911556361905578
Pobierz
serio_serio +9
gdzie prowadzicie głębokie i inspirujące dyskusje odkąd przestaliście na wykopie?
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file3177911556361905578
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@pablo397: świetna gra, wspaniała :)
XD
Torment ma więcej możliwość wyrażenia twojej postaci i wyborów dialogowych na tym jednym screenie niż CP2077 w całej grze xD
Teraz to d-------ś, porównanie staroszkolnego, książkowego wręcz RPG Tormenta do looter shootera w o-------m na siłę open worldzie z p-----------m znaczników na mapie jak w gierkach ubisoftu z poprzedniego gena
No podobne że hej xD
źródło: comment_1618809723uRS6pQNeTXRvstmNYvbrpo.jpg
PobierzSensem CP nie jest ratowanie świata. No chyba, za e w skali mikro - czyli swojej osoby.
A po drugie to skowyt nie był o to, że nie możesz sobie wybrać kim grasz, tylko o to, że cedep nakłamał ludziom w twarz przez premierą a potem korzysta z takich "pożytecznych idiotów" jak
@pablo397: Panie, nie obrażaj pan xD
@pablo397: W niedawno wydanych izometrycznych grach RPG jakoś nikt nie miał problemu z zamkniętymi
@pablo397: patrząc na oceny graczy myślę, że jednak jest odwrotnie, reakcje na wykopie to żaden wyznacznik. Gdyby tak było to rządziłby nami Korwin.
a jeszcze co do charakteru w Planescape, to jest on konsekwencją naszych wyborów w grze, więc chyba ciekawiej niż jego początkowy wybór
@pablo397 Ja odniose się do tego kawałka i tych szczegółów - to jest masa roboty przygotować takie duperele. Kinoshi to odkrycie po kilku miesiącach że takie coś walą, A takich duperelek jest poprostu mnóstwo. Szkoda
Statsy, zwłaszcza mądrość dawały najwięcej, bo mogliśmy odblokować unikalne wspomienia i dialogi. Inteligencja trochę mniej, opcjonalne dialogi, charyzma pomagała rozwiązać kilka razy
@pablo397: Według mnie nasze statystyki mają spore przełożenie na to jaką gramy klasą. Klasa maga była tą najciekawszą, właśnie ze względu na rozwijaną mądrość, która odblokowywała ciekawe opcje dialogowe
@Kosmox30: czekaj, czekaj mireczku, czy Ty właśnie wybrałeś jeden z przełomowych momentów w całej grze z całą litanią nieistotnych opcji dialogowych jako argumentu dla wyższości wyborów dialogowych w tej grze nad sajberpankiem??
Który dialog daje możliwość uniknięcia walki z ravelą i jej roślinnymi potworami? Ile w całej grze jest wyborów zmieniających naszą
źródło: comment_16188198973yJVLnfbNvNI98VvcaJCWS.jpg
Pobierz@AltCtrlSpace: w jakim sensie? w sensie gejmplejowo - nie, gra jest raczej łatwa do przejścia. jak jesteś obeznany w graniu w action-rpg to od połowy gry bohater staje się terminatorem, bo w grze jest kiepski balans strzelania.
Przejście gry skradankowo jest trochę trudniejsze i czasami frustrujące, ale przynosi
@Kokos: wiem, że to popularny schemat, dzisiaj czerpie z niego wiele gier, zwłaszcza pierwsze Pillars Of Eternity, gdzie przyłożono się mocno do environmental storytelling, ale w swoim czasie to gra była wyjątkowo pod tym względem. Gdzie inne gry cRPG stawiały