Aktywne Wpisy

mickpl +382
Zobaczycie, że będzie jakaś totalna rozpierducha. Mamy rekordowy wzrost gospodarczy, praktycznie żadnego bezrobocia, z imigrantami w gruncie też nie ma żadnego, rzeczywistego problemu, nawet ceny mieszkań się ustabilizowały i zaczęły spadać, a inflacja zmierza do celu.
Kończymy tzw. Polski Cykl 30-letni. Jest ZA DOBRZE i zara się zacznie XD
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
Kończymy tzw. Polski Cykl 30-letni. Jest ZA DOBRZE i zara się zacznie XD
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
Dusk_Forest77 +105
Wykopki szybko róbcie protest, gówniany midas dostał bana na 2 tygodnie. Zmieniajcie awatary, spamujcie feed. Nie może być tak, że mafia deweloperska wam marszałka ucisza. #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #kredythipoteczny #gielda #afera #heheszki
źródło: 37dbfd6bac78c3cb14e5ba1ff7910f6b1be31c62f0d7d8f151d1fcdcfec26afa
Pobierz

przebudziwszy się pewnego sobotniego poranka, nie wychodząc jeszcze spod kordły, odpaliłem sobie tindera
przeglądałem dziewczyny. niektóre przesuwałem w lewo, inne w prawo. w końcu natrafiłem na taką, która miała tak radiową urodę, że nie mogąc nadziwić się temu jak bardzo jest brzydka, postanowiłem przysunąć telefon bliżej oczu. leżałem na plecach, telefon przysunąłem nad głowę i jeb - telefon
Komentarz usunięty przez autora
Poza tym ja nie byłbym w stanie kogoś tak urazić jak piszą wyżej, zwłaszcza jeśli widzę, że ja się spodobałem i zazwyczaj spotykam się dopiero jak trochę pogadamy. Ta osoba też ma uczucia i po co kogoś krzywdzić, to na pewno zostawia ślady na
@Mr0K: No a według mnie to źle. Wiem, że nie chcesz obrazić dziewczyny, ale brakiem reakcji daje się ciche przyzwolenie dziewczynom na wstawienie fotek sprzed dekady. Powinno się takie coś tępić, gdy ją widzisz pierwszy raz, walisz jej prosto z mostu, że nie ładnie walić w c---a i kończyć spotkanie, tak jak pisali poprzednicy. Gdyby tak większość facetów robiła,
NIKT NIE CHCE POZNAWAĆ CIEKAWYCH CHARAKTERÓW BRZYDKICH LUDZI
WYGLĄD = WSZYSTKO
Jeżeli nie jest się fizycznie atrakcyjnym to charakter ma takie znaczenie co pogłowie bydła w Sierra Leone