Aktywne Wpisy
lady_katarina +708
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.
Ka4az +425
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak zakładałem konto -- #wykop był po prostu polskim klonem Digga, tak jak Blip Twittera, królowały głównie znaleziska związane z IT - linuksy, kolejne wersje oprogramowania, nowe trendy i co jakiś czas narzekanie "ciągle tylko tematy związane z komputerami, monotematyczny ten wykop".
A z drugiej strony -- nie było tych największych raków wykopu: patostreamów, żali samoumartwiających się przegrywów i toksycznych *pillów.
Zjawisko memów ograniczało się do demotywatorów, a polityczne napierdzielanki w podziale #bekazlewactwa vs #bekazprawakow , w których nikt nigdy nikogo nie przekona do zmiany zdania ani nawet nie będzie chciał przemyśleć argumentów drugiej strony, bo jedyne o co w nich chodzi to wypluć swoje stanowisko, na każdy argument odpowiedzieć swoim argumentem i mieć poczucie "ale go zaorałem" nawet jeszcze nie zaczynały raczkować, bo polityka jakoś nie zatruwała wypoku.
Za to leciał spam UPRem, ale takim UPRem i Korwinem, który zajmował się jeszcze gospodarką zamiast ideolo i przekonywaniem, że kobiety są głupie a niepełnosprawnością można się zarazić. ¯\_(ツ)_/¯
Był za to fanzonun wrzucający z prędkością karabinu "było" wraz z linkami pod duplikatami, skomplikowany system luster (odkryty przez Ardai), pergola (z której spadł robak zadziwiając wotek92), to z takich największych legend.
Był też Pan Prezydent, który został odziedziczony przez #wykop razem z Blipem i chyba nie do końca ogarniał, w jakim medium się wypowiada. Ba, nawet nie ogarniał, że jest obiektem szydery.
Można było wpisać własny powód zakopu, ale nie można było usunąć własnego komentarza -- coś za coś.
A u mnie osobiście przez te 15 lat... Co prawda nie czekam już na działkę z wygranej szóstki w lotka, widać przelew od wygranylot gdzieś utknał, ale trochę się też pozmieniało...
Zdążyłem nie skończyć jednych studiów, nie skończyć drugich studiów, zacząć pracę i w końcu skończyć trzecie studia. Pokręcić z n kobiet, z czego n-1 to nie było to, dopiero z n jestem szczęśliwy.
Zdążyłem poznać też osobiście wielu ludzi - najpierw przychodząc na #trojmiejskiewykopiwo a potem przez 2 czy 3 lata organizując je, więc w jakiś sposób poczuwam się do współstworzenia trójmiejskiej społeczniści wykopiwnych mirków i mirabelek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z czasem , poprzez kolejne wykoparty ten kontakt rozszerzył się i trwa do dziś w miarę zgranej trójmiejsko-krakowsko-wrocławsko-poznańsko-bydgoskiej-katowickiej paczce #bydloontour. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z racji rocznicy - nie robię rozdaje, więc wszystkie plusujące osoby nie wezmą jutro o 18 udziału w losowaniu przez mirkorandom i nie będą miały szansy wygrać opla. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@a__s - byndzie odznaka za 15-lecie, zanim zacznę pisać wspominki na 20-lecie konta na wypok.peel? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rocznicanawykopie
No tak.
Albo nie jesteś w zgranej ekipie. (✌ ゚
@Polinik: Gratuluję tak dużego stażu! Trzeba tu w końcu utworzyć wykopową Radę Starszych, jak w prawdziwych plemionach ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dziękuję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mogę z okazji urodzin jednak dostać ten powód zakopu z powodu "clickbait"? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@a__s: Elfik32 jest usunięty, więc byś do niej nie należała z tym kontem co ma raptem 7 lat :P
Kurrrła kiedyś to był wypok teraz nima wypoku.
Oni tego nie sprawdzają ( ͡º ͜ʖ͡º)