Aktywne Wpisy

lord-nihilus +257
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +47
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

#mecz #realmadryt
źródło: comment_1618434783VZ1fcOxzWqV1H9AfZyfUby.jpg
PobierzOby seria została podtrzymana
@OddajButa123: ta...
źródło: comment_1618435478krb2WleJDBNR6HI1wVF7nV.jpg
PobierzTo sie nazywa taktyka. Real nie musial niczego strzelic, by awansowac. Nastawili sie na dzien dobry na obrone, posiadanie, powolna gre i jedynie wykorzystywanie okazji.
Glupota byloby z ich strony, gdyby sie otwierali na kontrataki.
Zupelnie inaczej by wygladala gra przy remisie w poprzednim spotkaniu.
Jesli cos to spotkanie pokazalo, to to, ze Real ma obecnie calkiem dobra obrone, a poprzednie, ze potrafia
źródło: comment_1618465729HIKH718CY8bY0EOVyAgEhl.jpg
Pobierz@dzikireks: to sie nazywa Salah ktory zmarnował 3 setki
@wielkimustaf: przeciez nie chodzi o to ze real nie atakowal, tylko o to ze dopuszczal wielokrotnie Liverpool do czystych sytuacji