Aktywne Wpisy

Bolns_Sesz +47
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz
perfumowyswir +23
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #inwestycje
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.
Za ile byście kupili bitcoina? Ja — za nic. BTC nie ma żadnej wewnętrznej wartości. Za tradycyjnym pieniądzem (fiat) stoją przynajmniej całe gospodarki państw, ich banki centralne i siła militarna. To konkretny, namacalny syste. — za bitcoinem stoją głównie przegrywy z ostatnimi zaskórniakami, które liczą na cudowną zmianę losu, i kryminaliści, którym bitcoin pasuje do prania kasy.

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście to bzdura bo nie ma
- wlamali sie na lotnisko, polozyli precyzyjnie material wybuchowy w formie paska po calym obwodzie skrzydla, (wewnatrz )
- polozyli ladunek termobaryczny kolo drzwi
- uruchomili generator mgly zaraz po starcie tupolewa
- precyzyjnie odpalili go zeby wrak spadl zaraz za brzoza
- spreparowali brzoze
Wątpliwości wzbudza też kolejność porozrzucanych fragmentów ciał, dlaczego najpierw wypadały tylko fragmenty ciał, a dopiero setki metrów dalej
Ja pisałem już o tym kilka miesięcy temu, bo to powtórka:
https://www.wykop.pl/wpis/53891159/powiem-wam-ze-kiedys-temat-smolensk-tu154-mnie-bar/
6. Szczerze mowiac nie slyszalem o tym że dane z rejestratorow są zgodne. We wszystkich wątkach powtarzano, że ruscy grzebali przy nich, dane i nagrania się różniły. Jak to więc z tym jest?
5. Na mapie były rozrzucone na sporym obszarze. A dodatkowo dosc szybko niektore szczątki przesuwano.
Dla mnie ciekawą sprawą było to, że wspomnieli kilka razy, że uszkodzenie skrzydła nastąpiło PRZED brzozą i dopiero pozniej zaczeli