Aktywne Wpisy

IntruderXXL +141
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +107
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

1. Symulacja pokazująca gdzie powinny być elementy wraku samolotu a gdzie się obecnie znajdują to jedno wielkie xd Nie wiadomo przede wszystkim jakie dane "wklepali" w te symulacje, ale na pewno jest to niemożliwe aby ukazała 1:1 wrakowisko
2. Drzwi które niby nie powinny się wbić w ziemie. To jest bardzo sprytna manipulacja już dawno temu obalona. Otóż drzwi zostały wkopane w ziemie pod ciężarem samolotu na podobnej zasadzie jak wkopuje się szpadel.
3. Słowa Millera że raport ma być zgodny z rosyjskim. Oczywiście chodziło o formę raportu a nie treść aby międzynarodowa społeczność mogła łatwo te raporty ze sobą porównać. W szczegółach się różnią one od siebie
4. Samej "pancernej brzozy" nie skomentuje, p. Artymowicz dokładnie to wyjaśnił https://www.youtube.com/watch?v=amFX-poEwO0
5. Gdyby był wybuch to szczątki samolotu byłyby na dużo większym obszarze jak to z reguły jest przy takich katastrofach lotniczych. W smoleńsku wszystko oprócz skrzydła było w kupie na niewielkim obszarze
6. Sam rejestrator rozmów i parametrów lotów wystarczy by obalić ten pseudo-raport pseudo-podkomisji. Rejestatory znaleziono trzy (dwa rosyjskie i jeden polski). Polski był zaszyfrowany i odszyfrować go można było tylko w polsce. Po odszyfrowaniu porównano dane z tymi rosyjskimi i wyszło że są one zgodne. Na jakąkolwiek manipulacje nie było tam miejsca
#lotnictwo #polityka #bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Oczywiście to bzdura bo nie ma
J----i zdrajcu narodu, idzćie do Moskwy po swoje ruble
( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- wlamali sie na lotnisko, polozyli precyzyjnie material wybuchowy w formie paska po calym obwodzie skrzydla, (wewnatrz )
- polozyli ladunek termobaryczny kolo drzwi
- uruchomili generator mgly zaraz po starcie tupolewa
- precyzyjnie odpalili go zeby wrak spadl zaraz za brzoza
- spreparowali brzoze
Wątpliwości wzbudza też kolejność porozrzucanych fragmentów ciał, dlaczego najpierw wypadały tylko fragmenty ciał, a dopiero setki metrów dalej
Ja pisałem już o tym kilka miesięcy temu, bo to powtórka:
https://www.wykop.pl/wpis/53891159/powiem-wam-ze-kiedys-temat-smolensk-tu154-mnie-bar/
6. Szczerze mowiac nie slyszalem o tym że dane z rejestratorow są zgodne. We wszystkich wątkach powtarzano, że ruscy grzebali przy nich, dane i nagrania się różniły. Jak to więc z tym jest?
5. Na mapie były rozrzucone na sporym obszarze. A dodatkowo dosc szybko niektore szczątki przesuwano.
Dla mnie ciekawą sprawą było to, że wspomnieli kilka razy, że uszkodzenie skrzydła nastąpiło PRZED brzozą i dopiero pozniej zaczeli