Aktywne Wpisy

krash +17

MajoZZ +16
Jak to jest, że kiedy wchodzę do kibla na jakiejś stacji albo w restauracji, to zawsze trafię na typa, który po sikaniu nie myje rąk? Pewnie po dwójce też się tacy zdarzają...
Uprzedzając pytania: nie, nie zaglądam nikomu w majtki. Po prostu często zauważam, że ktoś wszedł po mnie, ja myję ręce, a on wychodzi, omijając kran, jakby leciała z niego woda święcona.
Czyżby połowie facetów w Polsce ręka śmierdzi siurem? Strach
Uprzedzając pytania: nie, nie zaglądam nikomu w majtki. Po prostu często zauważam, że ktoś wszedł po mnie, ja myję ręce, a on wychodzi, omijając kran, jakby leciała z niego woda święcona.
Czyżby połowie facetów w Polsce ręka śmierdzi siurem? Strach

Inna sprawa ze czasem tam robią jakieś sprawdzanie na pierdyliard punktów żeby niby potwierdzić czy jest malina. Dlatego miko wszyskto to wciąć pewniejsza opcja niż zwykły handlarzyna
@ThePPicasso: @goferek: toyota pewne auto, a z tej strony pochodzi to ogłoszenie daje roczną gwarancję i niby sprawdzają każdy samochód
Takie samo wyposażenie, rocznik, silnik oraz do tego lepszy kolor (imo)
Z drugiej strony ja zrobiłem tak jak mówisz. Najpierw kupiłem samochód i dopiero poszedłem
Nie sądzę by to były duże koszta. Kolega mi tak polecał zrobić, ale ja najpierw kupiłem auto i jak poszedłem do agenta to od razu zawarłem polisę
@OrzechowyDzem chyba jest w temacie z tego co kojarzę
Brałeś kogoś ze zniżkami do ubezpieczenia czy nie?
Kurła, jak się zmieszcze w kosztach do 1500 to będzie gitara ale jakoś w to wątpię xd