Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Anty_Chryst: Dealer nie daje gwarancji na ten samochód. Jeśli ktoś oddaje zloma w rozliczenie to dostanie cenę jak za zloma a dealer po prostu wystawi to do sprzedaży.
Inna sprawa ze czasem tam robią jakieś sprawdzanie na pierdyliard punktów żeby niby potwierdzić czy jest malina. Dlatego miko wszyskto to wciąć pewniejsza opcja niż zwykły handlarzyna
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: ale wiesz że większość komisów przysalonowych działa jak zwykłe komisy i trafiają się tam ulepy? Znajomy zajmuje się jedną marką "premium" i pokazywał jakie rodzyny potrafią wystawiać na sprzedaż. Jedyne co, to większa szansa że tam upolujesz świeże, krajowej auto które ktoś zostawił w rozliczeniu.
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: Radio z navi, a wyświetlacz CRT. Panel nawiewu dziwnie odstaje więc było grzebane, być może ktoś wymienił radio. Dalej się nie przyglądam.Miej się na baczności bo jak napisał kolega wyżej dealerzy też lecą w kulki.
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst No tak, ale z tego co wiem można iść, podać jakiś upatrzony model i ci wyliczy przykładowe ubezpieczenie gdzie najtaniej byś miał rozeznanie.

Z drugiej strony ja zrobiłem tak jak mówisz. Najpierw kupiłem samochód i dopiero poszedłem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@nosacz_ninja: ile płaciłeś za pierwsze ubezpieczenie? I za samochodzik o jakiej mocy?

Brałeś kogoś ze zniżkami do ubezpieczenia czy nie?

Kurła, jak się zmieszcze w kosztach do 1500 to będzie gitara ale jakoś w to wątpię xd
  • Odpowiedz