@R187: a sranie w banie, kretyńskie tłumaczenia politykiera, a prawomocny wyrok orzekający o winie jest. Poza salą sądową to może bez konsekwencji mnożyć scenariusze alternatywne, bo nie jesteśmy w stanie ich zweryfikować. Tak jak nie jesteśmy w stanie dowieść, że katowi wcale się nie zmarło kilka lat temu, a żyje i ma się lepiej niż kiedykolwiek... ( ͡°͜ʖ͡°).
@R187: absurd, nie moja sprawa, ale nie traktuj TVP jako źródła wiarygodnych informacji ; ). A jakby napisali... no to 'we need to go deeper' ... kłamią jak zwykle czy wyjątkowo mówią prawdę ( ͡°͜ʖ͡°)
Akta sprawy zaginęły, ale papier na umożenie jest, nawet z tego arykułu który wkleiłeś wynika, że aby Sąd mógł wobec oskarżonego zastosować warunkowe umożenie, musiał dogłębnie wyjaśnić sprawę aby
@Idesiku_Nago: jak "jakimś cudem"? tam był ojciec patus, który terrotyzował rodzinkę i te zeznania, że niby Biedroń ją bił były właśnie tego efektem i tyle, a prawaczki kręcą narrację jakby tam urządzał walki boskerskie ja prdl
Panowie, termin porodu na 29 czerwiec, dawno nie piłem, chciałem dziś się trochę rozerwać przed kompem. Jak myślicie, to bardzo ryzykowne, że żona zacznie nagle rodzic? to nasze pierwsze dziecko ( ͡°ᴥ͡°) #dzieci #porod #zwiazki #ciaza
źródło: comment_1617608624kXiU4fX9OutNkSQeAuBGVU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Przypomną jak przyjdzie pora, zadobra karta
Akta sprawy zaginęły, ale papier na umożenie jest, nawet z tego arykułu który wkleiłeś wynika, że aby Sąd mógł wobec oskarżonego zastosować warunkowe umożenie, musiał dogłębnie wyjaśnić sprawę aby