Wpis z mikrobloga

Ciekawostka: w amerykanskiej edycji programu wszystkie pary miesiac miodowy spedzaja w jednym hotelu, przez co moga sie zintegrowac i dzielic ewentualnymi problemami jakie wiaza sie z sytuacja poslubienia nieznanej osoby. Mysle, ze takie rozwiazanie z punktu widzenia "przyjecia sie malzenstwa" ma wiekszy sens niz w PL edycji, ktora - swoja droga - jest mega biedna w porownaniu do tej z USA
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StringerBell: ahh Ameryka..wszystko w Ameryce jest lepsze... Dajcie spokoj. Ja nie lubię takich amerykańskich programów bo tam od razu widać że to wszystko jest sztuczne, ustawione do bólu. Nie da się tego oglądać. Jak się kłócą albo coś to wygląda to śmiesznie, wyrezyserowanie.
  • Odpowiedz
@czarna_olewka: nie wiem czy polska jest autentyczna, myślę że może pół na pół, ale na pewno wygląda dużo naturalniej niż te amerykańskie. Tak całość to rezyserka.Masz rację, że mało się to różni od oglądania serialu.
  • Odpowiedz
Z podobnych produkcji na Netfliksie polskim jest też Miłość jest ślepa. Oglądało mi się to dobrze, ale czuć było, że mocno ustawiane. No i sami atrakcyjni ludzie, to wiele ułatwia.
  • Odpowiedz