Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@on_12cm: oglądałem million dollar baby (ściągnięty z torrentów).
Pamiętam, że jak się dowiedziałem to puściłem dalej film. Potem się dowiedziałem, że pół osiedla w kościele "czuwało" do rana xD

Film super, polecam.
  • Odpowiedz
@on_12cm: Miałam z 10 lat i nie kumalam za bardzo czemu z tego jest aż taka afera, bo w domu (jak w większości polskich domów) jak o cokolwiek zapytałeś w temacie papaja, to odpowiedź brzmiała "bo to nasz papież świnty człowiek" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z tego co słyszałam w szkole i w domu to jedyne co wiedziałam wtedy o papieżu to to, że jest bardzo
  • Odpowiedz
@on_12cm: Nie pamiętam co robiłem, ale wiedziałem że papież umrze już w piątek 1 kwestia. Oni celowo podtrzymywali mu życie by nie umarł tej daty, gdzie w Polsce to Prima Aprilis
  • Odpowiedz
@on_12cm: oglądałem Pana Tadeusza w Tvp1 . Przerwali program i poinformowali o śmierci papieźa. Czarno biale logo stacji wszystkich brak reklam i ramówka w 90% stworzona o papieżu. Myślalem niż podobnego już w Polsce i w pobliżu sie nie wydarzy. A y u katastrofa Smoleńska
  • Odpowiedz
@on_12cm: Sobotni późny wieczór, myślę że ludzi którzy wtedy walili konia albo się ruchali jest multum.
Ja n---------m w Baldura i ze smokiem się męczyłem, ale w tle tvn24 leciało i Jacek Pałasiński, więc byłem na bieżąco ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz