Wpis z mikrobloga

Co robiliście jak umarł papież? Ja waliłem konia ( ͡° ʖ̯ ͡°) i dziś, po tylu latach w końcu komuś o tym opowiem xD

Tego dnia stary przyszedł do domu pijany - klasyka. Matka cały wieczór oglądała z przejęciem TV i kazała się nam wszystkim modlić. Dobra, koło 21 poszliśmy spać. Jako, że stary pijany śmierdzi i chrapie, to przyszła pokoju dzieci - ja i siostra mieliśmy wspólny, duży pokój, łóżka po przeciwnych stronach. Matka poszła spać z moją siostrą.

Ja kilkanaście lat, natura wzywała, no to zacząłem walić. Pod kołderką na jakiejś ówczesnej nokii oglądałem gołe baby w 108x108 pikseli, ew. czytałem jakieś erotyczne opowiadania z GPRS xD Tego dobrze nie pamiętam, sorry.

Byłem już blisko, a tu dzwony w kościele odpalili. Myślę, że ich pojechało - na telefonie widziałem, że dziś-słynna 21:37 była. I tu powiecie, że bait, bo nie od razu ogłoszono jego śmierć. Nie, zaczęli dzwonić o tej godzinie, nie mam pojęcia dlaczego. Rozkminiałem wtedy czy to właśnie umar jak ja walę. Matka poleciała do telewizora patrzeć co się dzieje, a mi się udało dokończyć.

Jak już powiedzieli, że umarł to przyszła po nas i kazała się modlić, ja byłem wkurzony, bo nie lubię jak po waleniu się coś ode mnie chce xD zawsze to była pora na spanko. Zresztą religia mnie wtedy bardzo drażniła, kult papy też, w końcu 15 czy ile lat to ten okres buntu, po cichu unikałem kościoła i szedłem do kolegi i takie tam.

Także tego. 21:37 zawsze mi się kojarzy nie ze śmieszkowaniem, tylko waleniem konia do mojej drugiej nokii w życiu z matką w tym samym pokoju xDD

PS. To nie pasta.

#2137 #wykopobrazapapieza
on_12cm - Co robiliście jak umarł papież? Ja waliłem konia ( ͡° ʖ̯ ͡°) i dziś, po tyl...

źródło: comment_1617391122g0IvvN1s4QHjoUkYadRVMQ.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
@on_12cm: mi mama powiedziala na drugi dzien (3 kwietnia) zebym na komputerze nie gral. Prawie caly dzien wytrzymalem, ale na przypale wieczorem chyba zeus pan olimpu byl grany czy cos takiego xD (11 lvl wtedy)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Pamiętam jak dziś - grałem w Gothica i wpadła matka, krzycząc PAPIEŻ UMAR A TY W KOMPUTER SIE LAMPISZ!

@neonn: miałem tak samo, tylko grałem w NFS
Underground
  • Odpowiedz
@becvvv: Ach piękne to były czasy. Zawsze do #!$%@? gotowy, dużo sportu, dużo typiarek. Ale śmieszna historia bo teraz mieszka u mnie młodsza o 7 lat siostra tej panny z powyższej opowieści. Teraz ciężej coś wyciągnąć na boku bo pandemia i Maniury w domach siedzą, a portale randkowe #!$%@?ę. No i ciężej coś wyjąć bo 30+ here i trochę samar już się pokazał :D
  • Odpowiedz
Warto dodać że większość chłopców urodzonych w rok śmierci a nie mówiąc o dniu śmierci mają na imię Jan lub Paweł
  • Odpowiedz