Wpis z mikrobloga

Generalnie jestem od dawna do tyłu z YouTubem, niby kojarzę postacie z niego, ale nie wiem kto co nagrywa. Ostatnio głośno jest o tym całym Frizie. Kojarzę tylko, że jakąś ekipę ma i nagrywa vlogi jak żyją na jednej luksusowej chacie - coś jak Warsaw Shore. No i odpaliłem se ten teledysk co wrzucili niedawno, co ma już 30 mln wyświetleń. Spodziewałem się jakiegoś totalnego gówna i bezguścia dla małolatów, ale pozytywnie się zaskoczyłem. Nie jest to najwyższa półka rapu, ale przyjemnie się tego słuchało (w większości), natomiast największy szacun za to gdzie ten gość to doprowadził. Młody, znany w całym kraju, ma rzeszę fanów, strzelam że spokojnie jest już milionerem, ma swoją markę, żyje tak że spełnia marzenia, no tylko się uczyć od niego jak to zrobił. I mówię to wszystko na serio. Wielu może marzyć tylko o takim sukcesie w skali całego kraju. Mega szacun.

Ktoś z Was ogląda jego filmy, czy tam tą całą ekipę? Jest w tym coś fajnego/ciekawego? Oczywiście gościa szanuję za to gdzie doszedł i jaką markę wyrobił, niekoniecznie musi mi się podobać to, czym się zajmuje. Można np. szanować Taco, czy Quebo za to co osiągnęli nie słuchając ich muzyki. Friz zrobił to w sposób, w jaki chyba nikt w Polsce nie zrobił i to jest wyjątkowe.

#friz #ekipa #youtube #polskiyoutube
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach