Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Kobiety i mężczyźni, którzy jesteście w szczęśliwych związkach, kochacie i jesteście zakochani i niczego Wam w tych związkach nie brakuje - macie wzajemną namiętność, przyjaźń, zaufanie i podjarkę sobą: Czy zdarza Wam się poczuć zafascynowanie, ekscytację, jakiś silniejszy pociąg seksualny wobec innej osoby niż partner/ka? (chodzi TYLKO o sytuacje, kiedy taki epizod nie odbija się negatywnie na związku).

#ankieta #rozowepaski #niebieskiepaski #mezczyzni #kobiety #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks #milosc #zwiazki #malzenstwo #psychologia

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60621f17ccdad9000aaf51b6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę

Pytanie jak wyżej

• Jestem kobietą - TAK, zdarza się 15.2% (24)
  • Jestem kobietą - NIE zdarza się 14.6% (23)
  • Jestem facetem - TAK, zdarza się 50.0% (79)
  • Jestem facetem - NIE zdarza się 20.3% (32)

Oddanych głosów: 158

• 4
Czy zdarza Wam się poczuć zafascynowanie, ekscytację, jakiś silniejszy pociąg seksualny wobec innej osoby niż partner/ka? (chodzi TYLKO o sytuacje, kiedy taki epizod nie odbija się negatywnie na związku).

@AnonimoweMirkoWyznania: To rodzaj działania instynktownego na którego wpływu nie ma nikt, ale to co dzieje się później w znacznej mierze zależy tylko od człowieka.