Aktywne Wpisy
Puszczanin +72
kot_kustosz +172
Namalowałam obraz więc się pochwalę ʕ•ᴥ•ʔ
Farby akrylowe na płótnie 40x60
Jakieś propozycje na tytuł?
tag: kotkustosz
ig:kot_kustosz
#pokazkota #tworczoscwlasna #pokazmorde #kitku #malarstwo #rysujzwykopem
#koty #chwalesie
Farby akrylowe na płótnie 40x60
Jakieś propozycje na tytuł?
tag: kotkustosz
ig:kot_kustosz
#pokazkota #tworczoscwlasna #pokazmorde #kitku #malarstwo #rysujzwykopem
#koty #chwalesie
Kobiety i mężczyźni, którzy jesteście w szczęśliwych związkach, kochacie i jesteście zakochani i niczego Wam w tych związkach nie brakuje - macie wzajemną namiętność, przyjaźń, zaufanie i podjarkę sobą: Czy zdarza Wam się poczuć zafascynowanie, ekscytację, jakiś silniejszy pociąg seksualny wobec innej osoby niż partner/ka? (chodzi TYLKO o sytuacje, kiedy taki epizod nie odbija się negatywnie na związku).
#ankieta #rozowepaski #niebieskiepaski #mezczyzni #kobiety #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks #milosc #zwiazki #malzenstwo #psychologia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60621f17ccdad9000aaf51b6
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Pytanie jak wyżej
@AnonimoweMirkoWyznania: To rodzaj działania instynktownego na którego wpływu nie ma nikt, ale to co dzieje się później w znacznej mierze zależy tylko od człowieka.
Ja jestem pies na baby a jednak nigdy nie zdradziłem swojej #rozowypasek. Miałem kilka okazji ale nigdy nie zaszło to dalej niż zwykłe #!$%@? głupot.
Były też takie dziewczyny, które np. obserwowałem w socialach czy coś, bo mi się mega, mega spodobały. Ale to tylko taka fascynacja wizualna.