Aktywne Wpisy
Sasanka9 +3

_Blanche_Barton +68
#depresja nie potrafię tego zrozumieć, dlaczego z osoby która ogarniała wszystko, po szczegóły jak wymycie kurków od kuchenki i staniem w progu domu by sprawdzić jak mój dom będą widzieli goście, stałam się nikim, stałam się osoba która nie myje włosów przez tydzień, która zamiast jedzenia woli kupić piwo i nie jeść nic, której totalnie nie obchodzi co pomyślą ludzie jak wchodzę do jedynego sklepu na wiosce w pidżamie. #!$%@? czy to
#polska #ukraina #historia
Wiesz że afd ichniejsza wersja konfederacji, nie zgadzają się na utratę wschodnich landów?
@Puszczanin: jedno z najgłupszych powiedzeń xD Jeśli ktoś nie zna historii podboju Azji przez Czyngis-chana, to on się odrodzi i znowu podbije całą Azję, a armie Imperium Mongolskiego będą najeżdżać Europę Wschodnią?
@Stan_Przedzawalowy: Oczywiście, że tak. Teutońskie dzikusy od tysiąca lat wywołują z nami wojny, starając się wyrąbać swój lebensraum. Przypominam, że na zachodzie graniczymy z 90 milionowym, barbarzyńskim ludem, który 80 lat temu palił w piecach polskie dzieci.
____________________________________________________________________________________________________________
Aborcja to morderstwo. W Norymberdze Niemcy otrzymali zarzut „zbrodni przeciwko ludzkości i ludobójstwa przez zaniedbanie” za zezwolenie i dokonywanie aborcji tak dobrowolnej, jak
Ale ruscy już tak. Co robić, kolego? W mordę lać? Czy chociaż melę sprzedawać z rana?
Mnie w życiu żaden Ukrainiec nie skrzywdził, natomiast Polak to mnie okradł, oszukał i nie jeden raz próbował pobić tylko dlatego
@Jailer: jakbyś znał dobrze ta historie to byś wiedział jak np. maja się Ujgurzy do Czechosłowacji w 38. Tak nawet jest historia podziału imperium inspirowanego przez kobietę, oraz głupota dyplomacji Pekinu która przełożyła personalne animozje nad bezpieczenstwo miasta (i ostatecznego
@Puszczanin:
Historia nie jest nauką o ksenofobii i nienawiści, jeżeli tyle z niej wyciągasz to znaczy że zupełnie jej nie rozumiesz.