Wpis z mikrobloga

@tyskibaton81: Weź leki. Masz urojenia... Mnie jakieś 2 minuty temu oskarżałeś o bycie sradkiem xDDDDDDDDDDDDDD. A sam jeszcze kilka miesięcy temu trzymałeś mu łapsko tam, gdzie nie powinieneś...

Jak nie masz o czymś pojęcia zielonego, to milcz, bo się ośmieszasz. Messi miał już 2 strajki, zdjęli mu kilka filmów... Oferował pomoc pompolinemu niedawno w sprawie odwołań.

A może to ty pod kopytko chodzisz z półkoniem? Nie może centralka zrzucić kanału,
  • Odpowiedz
@lelek_2160: Nie upadl, tylko calkowicie zmienil profil (a nawet nazwe). Sa 2mozliwosci: albo nalezal do Slawka i zostal sprzedany (mial sporo sypukcji), albo Rudy zastraszyl jego wlasciciela i zmusil do powyzszych krokow
  • Odpowiedz
@tyskibaton81: Po prostu łatwo jest atakować kogoś, kto się nie może obronić. Z tego co wiem Messi nie ma tu konta, przynajmniej nie oficjalnie. A tak najczęściej działa właśnie centralka w piwnicy na Krzyżowej. Podrzucić bezpodstawne oskarżenia, oczernić i zastraszyć. Jak dla mnie- zwłaszcza po twojej przeszłości- bardziej pasujesz ty na jedną z oślizgłych macek pewnego zakompleksionego typa, niż ktokolwiek inny...
  • Odpowiedz
@dyzmund: w dupie mam tą Twoją Krzyżową czy Prostą, ile masz multikont tutaj i kanałów na yt też mam w dupie i nic Ci nie podrzucam tylko chcę Ci zadać kilka pytań i mieć to nagrane jak szczerze odpowiadasz.
  • Odpowiedz
@tyskibaton81: Weź te leki i się nie ośmieszaj... Albo zadzwoń sobie do Barneja, czy komu tam teraz robisz dobrze z okołobembeńskich orbiterków. I przestań porządnych ludzi oczerniać.
  • Odpowiedz
@tyskibaton81: Masz urojenia. Przyjąłem za pewnik, że aktywnie się z nich leczysz... Jak widać- pomyliłem się. W takim razie gorąco doradzam wizytę u specjalisty. Raczej prędką.
  • Odpowiedz
Nie rozumiem

@tyskibaton81: To już ustaliliśmy... Niewiele rozumiesz, prawda? Spokojnie, nie kazdy od razu musi być tytanem intelektu... Po prostu nie rzucaj bezpodstawnych oskarżeń na lewo i prawo. Zwłaszcza ty...
  • Odpowiedz
@dyzmund: Z tego co pamietam swego czasu batonik na wykopie bardzo mocno Cieplaczka bronił i się sadził na każdy atak na niego, a teraz taka zmiana. Chyba ktoś z grupki premium wyleciał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tyskibaton81: no i z czym masz problem? Gosc ma pewnie mega archiwum bo wszystko co zwiazane z us17 zawsze nagrywa. potem sobie publikuje na kanale a ty jakies teorie dorabiasz ze niby z przed 3 lat to na pewno centaur mu dostarczyl materialy.
  • Odpowiedz
@TommoT1908: A jakże! Teraz nam się primadonna święta znalazła xDDDDDDDD Urocze to, nie powiem. Ale w gruncie rzeczy obrzydliwe, że oskarża kogoś, kto nie ma tu konta i się nie może bronić... Przypomina mi to modus operandi pewnego kopytnego zwierzęcia...
  • Odpowiedz