Aktywne Wpisy

erni13 +75
Dostałem dzisiaj nowinę, że zostanę ojcem i mam totalną mieszankę uczuć we łbie.
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
źródło: image_picker_7CA83F42-8FF0-474C-AB0E-9E9DDEBED4B5-22339-00004E8D0F61B5E3
Pobierz
Paayor +325
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Jak nie masz o czymś pojęcia zielonego, to milcz, bo się ośmieszasz. Messi miał już 2 strajki, zdjęli mu kilka filmów... Oferował pomoc pompolinemu niedawno w sprawie odwołań.
A może to ty pod kopytko chodzisz z półkoniem? Nie może centralka zrzucić kanału,
@dyzmund: w ten sposób mnie nie obrażaj ale co Ty taki aktywny nagle sie zrobiłeś?
@tyskibaton81: To już ustaliliśmy... Niewiele rozumiesz, prawda? Spokojnie, nie kazdy od razu musi być tytanem intelektu... Po prostu nie rzucaj bezpodstawnych oskarżeń na lewo i prawo. Zwłaszcza ty...