Aktywne Wpisy

Snowflake_ +15
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 81.0% (1320)
- 11%-30% 9.3% (152)
- 31%-50% 2.0% (33)
- 51%-70% 7.6% (124)

hansoloxd +723
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz

Mam starego lapka asus, intel i5, 4gb ramu i dysk hdd. Zastanawiam się nad wymianą dysku na 256 ssd i może ramu albo nad kupnem jakiegoś mini PC typu Intel NUC.
Jakieś opinie/sugestie co lepsze? Na jakie parametry postawić?
Zależy mi na mobilności więc nie może to być zwykły PC.
#linux #python #programowanie #informatyka
źródło: comment_1616576063W4hUIwFHZogVlUASNJDsw2.jpg
Pobierzhttps://allegro.pl/oferta/mini-pc-usff-lenovo-tiny-m700-intel-4-320-w10-dp-9552984782
albo sobie weź darmowego VPSa od googla czy w aws
A pomijając osobny sprzęt, to Pythona możesz się nauczyć równie sprawnie na każdym systemie, a linuksa możesz poćwiczyć na maszynie wirtualnej.
Lepszy poleasingowy sff jak ma być małe
@pollpbl: nie wiem, wolałbym chyba osobny sprzęt, bo zawsze można go jakoś inaczej wykorzystać
@naciski.
@naciski: jak ma być uber tanio to thinkcentre m600 idzie dostać bo ~100 zł
Otworzyłem starego lapka i zdecydowałem zamówić Goodram SSD 256 GB i Goodram DDR3 8GB co w połączeniu z Intel i5 powinno być więcej niż wystarczające dla Linuxa.
W sobotę powinienem mieć części to mogę zrobić update jak to wyszło.