Czy do Golfa VIII wersja Style Automat eTSI 1.5 150 KM można zamontować elektrycznie składany hak? Ewentualnie czy można zmienić zwykły na elektryczny?
@Sm3rf1k: W tym problem, że nie wiem. Szukałem czy jest nawet taki bezpiecznik. Pytanie czy producent to przewidział, ale nie widziałem nigdzie listy jeszcze z opcjami.
@KaaPiik: Okazało się, że zamiast elektrycznego zamontowali hak zwykły, ściemniali, że się nie da do tego modelu elektrycznego. Potem przyznali, że się da ale tylko, na etapie produkcji.
#kpo o nie! Pieniądze przeznaczone na inwestycje są przeznaczaczane na inwestycje! Nie możemy do tego dopuścić należy pieniądze przekazać na jakiś narodowy fundusz, albo przejść!
Ewentualnie czy można zmienić zwykły na elektryczny?
#kiciochpyta #samochody #kierowcy #golf #mechanikasamochodowa #mechanika
źródło: comment_16165012349ZNcdOPlENRSphZjA0cqmM.jpg
Pobierz@Sm3rf1k: W tym problem, że nie wiem. Szukałem czy jest nawet taki bezpiecznik. Pytanie czy producent to przewidział, ale nie widziałem nigdzie listy jeszcze z opcjami.
@Dejwi996: A jest to zwykłe wyposażenie? W sensie diler może taką furę sprzedać?
@KaaPiik: Wręcz przeciwnie było, ściemniali na każdym kroku.
@KaaPiik: Okazało się, że zamiast elektrycznego zamontowali hak zwykły, ściemniali, że się nie da do tego modelu elektrycznego. Potem przyznali, że się da ale tylko, na etapie produkcji.