Aktywne Wpisy

przegro_pisarz +22
Od dzisiaj zacząłem ćwiczyć na siłowni. Celem jest: poprawa zdrowia, sylwetki, samopoczucia. Tak żeby wyglądać chociaż przeciętnie, albo osoba, która raz w tygodniu jest aktywna. Dostać polubienia na Tinderze.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
źródło: 1000041005
Pobierz
JatuArmy +172
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Akurat na czasie bo znowu amerykańce coś knują i trzeba ludziom przypomnieć
Reszta w komentarzu bo Król Bezpieczeństwa i Higieny Pracy nie pozwala na obrazki powyżej 10mb
Akurat na czasie bo znowu amerykańce coś knują i trzeba ludziom przypomnieć
Reszta w komentarzu bo Król Bezpieczeństwa i Higieny Pracy nie pozwala na obrazki powyżej 10mb
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1616464257MTWHfAVU1COfGf8f5SwdL5.jpg
PobierzJa bym obstawiał jakiś autorytarny k--------k, skansen nacjonalizmu, o wiele gorszy niż to co mamy za PiS.
Ziemie swoją drogą, ale i bez tego zmiany na wsi były widoczne gołym okiem w imię ''socjalizmu''. Nie był to
@MarianoaItaliano Ale to nie jest wina sanacji chyba. To są zaniedbania dużo starsze.
Co do tych 27 proc. wsi to masz na wiki przpis, że z 11k jakieś 1k zostało zelektryfikowanych w '45 i '46. Reszta potem. Nie wiem skąd założwnie, że II RP by nie osiągnęła w
Z kolei okres Polski Ludowej to okres rozwoju wsi. Ale to nie jest jakaś wielka zasługa komunistów. Powojenny świat wpadł w erę szybkiego rozwoju. Cała Europa się modernizowała. Nadto porównywaj
https://www.olx.pl/d/oferta/stabilizator-do-tv-z-prl-u-CID767-IDDfP6Y.html#5feb263db5
Inny przykład: super