Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MadrzejszeNieWspomniec: @Anonymous123232: @prze-prze-przegralem: @Des1:
Wyjaśniła to w sumie - pochodzi z biednej rodziny, dorobiła się i wiecie, teraz każdy jest oceniany pod względem $$ ale jawnie tego nie napisze. Zarabiasz mało to odpadasz no chyba, że jesteś Chadem thundercookiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnie zdanie to szczyt hipokryzji. PAMIĘTAJCIE!!!! ONA MATERIALISTKĄ NIE JEST XDDDD
tbhilt - @MadrzejszeNieWspomniec: @Anonymous123232: @prze-prze-przegralem: @Des1: 
W...

źródło: comment_1616433011qNm6y4gBOuzEYRSO7xx5HH.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Des1: No smutno dlatego to chciałem wszystkim Wam pokazać bo to jest mega smutne.

Mam tak samo Mirek, nigdy bym nie skreślił osoby, która pracuje np. w żabce czy biedronce... Patrzeć na człowieka przez pryzmat jego aktualnej pracy, jakie to puste ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@tbhilt: nie wiem czy na tym portalu kiedyś dorośniecie, ubranie szyję się na miarę, trudno jakby ona lekarz była z jakimś listonoszem, kiedyś się mówiło mezalians. Prawda jest taka, że różnica potencjałów, inteligencji bardzo boli, a im dłużej trwa tym jest gorzej. Rozumiem tę dziewczynę.
  • Odpowiedz
@bzikus: Potencjałów inteligencji czy różnicy w zarobkach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Znam gościa co nie potrafi wypowiedzieć bezbłędnie jednego zdania, a zarabia kokosy. Nadał by się dla naszej mirabelki? Tak. Dlaczego? Bo z tego co ona pisze to problemem nie była inteligencja, a wykonywana przez niebieskiego praca.
  • Odpowiedz