Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wątpliwości rozwiał bikefitting, gdzie koleś z marszu mówi do mnie że zaczynamy od rozmiar ramy L bo przy ponad 185 nie ma sensu mniejszych, ja mu że "yyy wole M-ke bo mam tylko 180"

On zdziwiony bo mówi że ma doświadczenie i wyglądam na dużo wyższego.

@valko77: te jego doswiadczenie to klasyk przy sprzedazy rowerów mordo xDDD zaczynaja od tego czego najwiecej na stanie i trzeba wcisnąć klientowi. Kumpeli tak
  • Odpowiedz
@valko77

koleś z marszu mówi do mnie że zaczynamy od rozmiar ramy L bo przy ponad 185 nie ma sensu mniejszych, ja mu że "yyy wole M-ke bo mam tylko 180"

Pełno mężczyzn zawyża o te 5 cm i później są takie efekty.

Tak samo myślę że niskie kobiety nie mają pojęcia ile to 180 bo co drugi facet 175 będzie zawyżał do 180 a z kolei ci 180 do 185.
  • Odpowiedz
@przegrywam_przez_miasto: no subiektywnie uważam że 180 to całkiem sporo, raczej przez większość życia słyszę że jestem wysoki, ale czytając święty tag zacząłem wątpić, że inflacja wzrostu jest aż tak poważna, a dla bab im większa cyferka napisana przez internet tym lepiej potem się okazuje że 175 to jednak nie jest karzeł
Teraz wiem że nie ma co p-------ć tylko wymaxować się ile się da i nie popełniać błędów w ubiorze
  • Odpowiedz