Aktywne Wpisy

straszny_cham +738
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +588
✨️ Kompromitacja na spotkaniu Teams z Julką Ⓘ
Ehh na spotkaniu w Teams, duzo ludzi, byla taka super Juleczka na kamerce co mi (i wiekszosci programistow) sie podoba i chcialem sobie powiekszyc okienko z jej widokiem klikajac „Przypnij dla mnie” ale cos mi sie p------o i kliknalem „Wyroznij dla wszystkich” po czym pokazalo sie ze „Anon Stulejowicz wyroznil uzytkownika Julka Deweloperska”. Kompromitacja cwela. #programista15k #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag
Ehh na spotkaniu w Teams, duzo ludzi, byla taka super Juleczka na kamerce co mi (i wiekszosci programistow) sie podoba i chcialem sobie powiekszyc okienko z jej widokiem klikajac „Przypnij dla mnie” ale cos mi sie p------o i kliknalem „Wyroznij dla wszystkich” po czym pokazalo sie ze „Anon Stulejowicz wyroznil uzytkownika Julka Deweloperska”. Kompromitacja cwela. #programista15k #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag

No i czapkę też trzeba dobrac do kształtu głowy, ja szukałem bardzo długo odpowiedniego kroju
To zależy też bardzo od proporcji ciała, długości nóg. Możesz mieć dokładnie ten sam wzrost co druga osoba a jednak wydawać się wyższy.
źródło: comment_1616078128hxKvSqFlAuJt59nQerBnYd.jpg
Pobierz@valko77: te jego doswiadczenie to klasyk przy sprzedazy rowerów mordo xDDD zaczynaja od tego czego najwiecej na stanie i trzeba wcisnąć klientowi. Kumpeli tak
Pełno mężczyzn zawyża o te 5 cm i później są takie efekty.
Tak samo myślę że niskie kobiety nie mają pojęcia ile to 180 bo co drugi facet 175 będzie zawyżał do 180 a z kolei ci 180 do 185.
Teraz wiem że nie ma co p-------ć tylko wymaxować się ile się da i nie popełniać błędów w ubiorze
Btw jakie jeszcze buty polecacie które wyglądają normalnie a dają 3 cm boosta
Komentarz usunięty przez autora