Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 281
Mirki ale akcja.

Sprzedaje auto, a tu przyjeżdżają ciapaki.

Daja mi kasę. Brakuje £20.

Przeliczaja przy mnie. Daja mi.

Przeliczam: Brakuje £20.

Przeliczają na swoich rękach. Dają mi i myślą że nie zauważę dali połowę, połowa do kieszeni.

Przeliczam, zaczynają wyciągać szybko kasę z kieszeni, wydzieraja z reki i przeliczają od nowa.

Po trzecim razie się w-------m i kazałem wypapieżać xD

Kurła trafili na Polaka ale gdyby nie to że jestem cięty na takich pewno o-----i by kogoś innego z kasy. Potem już dawali normalnie pieniądze ale powiedziałem że nie chcę.

Dobra metoda jak ktoś nie uważa. Uważajcie na siebie miraski.

#samochody #uk #zlodzieje #motoryzacja #kupautozmikro
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 292
@sorek: A nic innego nie zginęło? Ty skupiony na tym, żeby cię nie o-----i przy aucie a druga grupa w tym czasie chatę robi. O ile sprzedawaleś przy chacie... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JackDaniels Sprzedałem meble ciapakowi, nie wiem jakim trzeba być frajerem żeby dać się im okraść. Mieszkałem przez rok czasu na pakistańskiej dzielnicy, na przedmieściach Birmingham, żadnej krzywej akcji mnie nie zrobili.
  • Odpowiedz
@sorek: jak to miało zadziałać? Przecież jak za pierwszym razem brakowało £20 to wiadomo że za każdym następnym będziesz sam po nich sprawdzać
  • Odpowiedz
@Virsky: no bo wzięli do siebie na ręce i zaczęli liczyć. Liczyliśmy razem i doszliśmy że jest umówiona kwota. Po czym on wziął połowe do kieszeni i dał mi reszte. Ja zacząłem liczyć bo coś mi nie pasowało (szybkie ruchy mają i naprawdę cięzko to zauważyć szczególnie w nocy).
  • Odpowiedz