Aktywne Wpisy

Soothsayer +17
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Panitsch +125
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz

przed państwem zastępca red. naczelnej Plotek.pl na pytaniu za 40 tysięcy złotych XD
#milionerzy #logikarozowychpaskow #heheszki #pdk
źródło: comment_1615840150PxLjChPC9cYoGxrtZLlg9e.jpg
Pobierzźródło: comment_1615840850wfVkl7XDi08CJcTax8AKDC.jpg
Pobierzźródło: comment_1615840902g6lExybiRzNzQ46wxyYFcR.jpg
PobierzPo co umiec dodawac,sa kalkulatory
Po co umiec odczytywac wskazowki zegara,sa elektroniczne
No blagam,to jest poziom podstawowki
Komentarz usunięty przez autora
Przepraszam bardzo,ale porownujesz czynnosc wymagajaca uzywania narzedzi do znajomosci kalendarza?
@StayHydrated247: wakacje (lipiec/sierpien) po 31 dni, a reszta w góre i w dół na przemian raz 31 raz mniej
Albo metodę z kostkami. No ludzie...
Nie widziałem programu - czy to, kim ona jest zostało powiedziane na głos? Przecież to strzał w stopę dla produkcji, od razu budzące podejrzenia, że to krewna i znajoma jakiegoś królika. Kto następny? Zastępca prezesa Orlenu?