@panbartosz: matko boska, ale się hejt ujawnił na wykopie xDD w szerszym kontekście:
-dziewczyna ogólnie była bardzo przyjemna i wydawała się dość ogarnięta, -wpadła na dobrą strategie by znaleźć odpowiedź -w metodzie z kostkami nie byla pewna, czym jest kostka, a czym przerwa -starała się sama wydedukować który miesiąc ma ile dni na bazie swojej wiedzy, ale sie jebła
przed państwem zastępca red. naczelnej Plotek.pl na pytaniu za 40 tysięcy złotych XD
@panbartosz: ale gdzie tu coś śmiesznego/dziwnego? sam nie mam pojęcia ile dni mają miesiące poza lutym, a kalendarz w ręku mam średnio 5 razy dziennie
Po prawie 14 latach życia w Krakowie wyjeżdżam sobie właśnie do Szczecina (gdzie m.in. będę mógł już otwarcie wyjść na dwór, w tym nad morze haha). Rzućcie ze dwa plusiki na dobry początek (。◕‿‿◕。)
przed państwem zastępca red. naczelnej Plotek.pl na pytaniu za 40 tysięcy złotych XD
#milionerzy #logikarozowychpaskow #heheszki #pdk
źródło: comment_1615840150PxLjChPC9cYoGxrtZLlg9e.jpg
Pobierz-dziewczyna ogólnie była bardzo przyjemna i wydawała się dość ogarnięta,
-wpadła na dobrą strategie by znaleźć odpowiedź
-w metodzie z kostkami nie byla pewna, czym jest kostka, a czym przerwa
-starała się sama wydedukować który miesiąc ma ile dni na bazie swojej wiedzy, ale sie jebła
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@panbartosz: ale gdzie tu coś śmiesznego/dziwnego?
sam nie mam pojęcia ile dni mają miesiące poza lutym, a kalendarz w ręku mam średnio 5 razy dziennie