Wpis z mikrobloga

@josedra52: Jest bardzo kiepsko - kompletnie nie da się przywiązać do bohaterów, nie mają charakteru - cała Milner to jest na ekranie może z 5 minut. Poza tym od początku wszystko jest podawane jak na tacy coby się amerykański widz nie pogubił. Arby jest kompletnie przeamerykanizowany - pozuje na typowego psychopatę a ewolucja jego postaci jest totalnie nieciekawa, żarty są nieśmieszne ale to akurat indywidualna sprawa. Do tego wszystkiego brak
  • Odpowiedz
@Krzyshake: Tam nie będzie nawet przyjemności w wytykaniu palcem "paczcie jak to amerykańce s---------y" - po prostu z Utopii zrobili najzwyklejszy w świecie serial, bez obejrzenia pierwowzoru można by nawet stwierdzić, że jest "OK". To trochę jakby z piór niezwykle pięknego ptaka na skraju wyginięcia zrobić szczotke do kibla.
  • Odpowiedz
@jimmy_gonzale: No widzisz - tobie sie podobało a ja wersję brytolską widziałem już 6 razy a po pierwszym obejrzeniu chodziłem od drzwi do drzwi i rozdawałem ulotki z plakatem serialu pytając "Czy mieli by państwo chwilę żeby porozmawiać o naszym nowym wymiarze rozrywki telewizyjnej jakim jest serial Utopia?"
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@fallout444: bo pomysł świetny i bardzo podobała mi się ta komiksowość i przesłanie(którego podobno nie ma ( ͡º ͜ʖ͡º) )
No ale nie mam porównania. Dobrze ze wpadłem na ten wpis. Dzięki chłopaki.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@fallout444: szkoda ze Netflix nie przejął oryginalnej wersji,tak jak Black Mirror. Moze i kolejne sezony byly co raz gorsze ale jakby zaangazowali tych samych tworcow nie byloby takich popluczyn jak Utopia made in USA
  • Odpowiedz
aż tak źle?

@josedra52: Wyglada jakby polsat wykupil prawa autorskie do slepnac od swiatel i zatrudnil ludzi z dlaczego ja XD Ja sie tego spodziewalem od kilku lat i wlaczylem pierwszy odcinek z popcornem dla czystej beki
  • Odpowiedz