Wpis z mikrobloga

To nie jest spam. Więcej dystansu ;) to na uratuje!( ͡° ͜ʖ ͡°) miłego dnia
A klikając w ten tzw spam masz czarno na białym w tytule co to za film. Więc to samo mam pisać przy linku?
  • Odpowiedz
@Kera212: wypadaloby napisac o czym jest film, tym bardziej jesli jestes jego autorem. Chyba chcesz zachecic potencjalnych widzow do obejrzenia? Ja np. przescrollowalem dalej bo szkoda mi zycia na klikanie randomowych linkow znalezionych w internecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dziękuję. Mi też jest szkoda życia na inne rzeczy,ale co zrobić? Oka sobie nie wyjmę...; )
Miłego dnia- Dziękuję. Sam sobie podziękowałem;)
  • Odpowiedz
To nie jest spam

@Kera212: nikt Cie o nic nie oskarza, po prostu po pierwsze wiekszosc o Tobie nie slyszala (poza tym, ze @dradziak Cie przedstawil, co moglo umknac), a po drugie wykop nie wyswietla automatycznie okna odtwarzacza dla wstawionego linku, wiec nie widac nawet tytulu video, a ludzie tu czesto spamuja jakimis bzdurami bez wartosci wiec przewaznie nie otwieram filmow, bo juz mi zbrzydly reklamy dezodorantow z lat
  • Odpowiedz
@Kera212: Wystarczy napisac:
Cześć, zapraszam Was na drugą część nagrania o perfumach do biura. To moja subiektywna lista.
Dajcie znać czy ta seria się podoba, co zmienić, a co jest na plus, ewentualnie o czym zrobić kolejne nagranie.

Jak wchodzisz do sklepu po bułki to chyba mowisz: dzień dobry, poproszę 4 bułki, dziękuję, do widzenia.
No chyba,
  • Odpowiedz
Ok spokojnie. Już wiem na przyszłość;) po prostu nie wiedziałem że wykop nie wyświetla miniatury.
Wybaczcie;) miłego dnia i pozdrawiam
  • Odpowiedz