Wpis z mikrobloga

• 764
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 227
@kubson93: gdzie tam masz, że kobieta to tylko katolik?
Są w Polsce najróżniejsze kobiety i te bardziej konserwatywne nie chcą być reprezentowane ani w ogóle kojarzone z Martą Lempart. Noe widzę nic dziwnego w tym.
A do sprzedawczyków z PiSu mi strasznie daleko.
  • Odpowiedz
@benio616 można było protestować gdyby nie zachłanna lewica która myślała, że zdobędzie nie wiadomo jaki elektorat i zbije na tym kapitał. Wyszlo jak zwykle z lewicą - marzenia pozostały marzeniami.
  • Odpowiedz
  • 1
@nunu85: myślę że duża część niekonserwatywnych też nie chce być z nią kojarzona bo to baba spod ciemnej gwiazdy jest xd
  • Odpowiedz
@kubson93: Heh, popieram niektóre hasła z protestów, jestem za aborcją, ale sam sposób bycia pani Lempart to żenada. Te jej odzywki, pyskówki, to jak kazała kilku osobom s--------ć... Daj spokój. Przez całą tą otoczkę, a także przez niektóre wymysły ludzi, którzy się dorwali do Strajku Kobiet np. moja żona całkowicie odcięła się od tej społeczności. A nie jest prawaczką, katoliczką, nie ma zapędów narodowych. Ja również. Wręcz przeciwnie. :)
  • Odpowiedz
gdzie tam masz, że kobieta to tylko katolik?

Są w Polsce najróżniejsze kobiety i te bardziej konserwatywne nie chcą być reprezentowane ani w ogóle kojarzone z Martą Lempart. Noe widzę nic dziwnego w tym.

A do sprzedawczyków z PiSu mi strasznie daleko.

@nunu85: Ale Strajk Kobiet walczy o prawo wyboru, a nie przymus aborcji. Konserwatywne kobiety dalej nie będą musiały jej robić, będą miały za to taką możliwość. A jeżeli
  • Odpowiedz
  • 7
@kubson93: Jesteś mocno ograniczony intelektualnie jeżeli coś takiego tutaj wyczytałeś. A ludzie są różni i nie każda kobieta identyfikuje się tylko w dwa schematy. Większość jest normalna i nie identyfikuje się z żadnymi p------i z obu stron.
  • Odpowiedz