Aktywne Wpisy
szymski1 +64
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
sawardega +80
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Wspaniała sprawa.
#rasizm
Komentarz usunięty przez autora
@j3sion: Z opowieści takiego Earla Llloyda (pierwszy czarnoskóry w NBA):
- pierwszy raz rozmawiał z białym dopiero w wieku 20 lat (bo wcześniej wiadomo: odrębne szkoły, odrębne miejsca w autobusach, odrębne środowiska
Dokłądnie! Łapano czarnycha siłą pod groźbą śmierci, wożono przez ocean by #!$%@?ł na polu bawełny jako niewolnik, ruchano czarnuszki na polu, traktowany jak zwierzę bez żadnych praw obywatelskich a teraz #!$%@? jakaś kartka że wlasciciel przedsiębiorstwa jest czarny! RASIZM PEŁNĄ PARĄ, TO CO TERAZ SIĘ DZIEJE #!$%@?
W obecnych czasach nawet jak jeden usługodawca odmówił ci wykonania usługi to idziesz
@Rymcymcymw: plus parytety w pracy dla LGBT w Kalifornii, a że żaden sąd nie zgłosił sprzeciwu możliwe też w innych stanach jak ruszy lawina precedensów. Przecież to wszystko walnie, a cieszą się tylko z tego Chińczycy.