Wpis z mikrobloga

Chłopaku, kredyt na własne mieszkanie to zbawienie w dzisiejszych czasach. Sam zaciągnąłeś, sam spłacasz, bo jak rozumiem stać Cię na to. Żadna naciągaczka nie będzie miała praw do Twojego mieszkania czy domu, bo Ty stawiasz warunki w sytuacji wspólnego zamieszkania. I wejdziesz w dorosłość jak bad ass. A to, że znajdziesz zajebistą kobietę, to tylko kwestia czasu. Gwarantuję Ci! Ale zrobisz jak uważasz. Z tym goleniem brody to był żart, bez urazy.
  • Odpowiedz
OP: Jak piszę wiadomość jest 01:38. Założenie cieplejszych spodni, bluzy, kurtki, butów i przejście na balkon zajęło mi 50min, ale akcja. Ale straciłem poczucie czasu. Takie bez sensu marnowanie czasu nie wiem na co.
No nic, w drogę, idę!

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:

"Do Ciebie, jak i do @BozenaMal odezwę się w swoim czasie pozwolicie? Wątpię, że w piątek, nie chciałbym się czasowo obowiązywać"

Jasne, pisz kiedy ci pasuje. Jeśli będę mogła to chętnie pomogę. Wiedz, że zachowałeś się w porządku wobec niej. To ona wykorzystała Twoje dobre serce. Jeszcze będzie dobrze.
  • Odpowiedz
OP: Co jak co ale nie żałuje lat związku, nawet i po tej sytuacji, fakt zakończyło się. Nie wiem dlaczego tyle osób podbija, żem pantoflarz. Fakt, poniżej przedstawię argumenty, że to jednak jedna strona dawała więcej niż druga, to nie znaczy, że robiłem za jej podnóżek.

@SmutnyKot: Oby jak najmniej takich osób, zgodzimy się z tym?

@Ghost81pl Jestem świadomy ewentualnej przewagi mając dom i kobietę, która jest u mnie, na
  • Odpowiedz
PrzyczajonaMurzynka: To co Cię spotkało jest straszne i można powiedzieć, że zrywa iluzję tego w czym żyłeś, ale za kilka lat będziesz wdzięczny za to co Cię spotkało.
Ekipa? To jakaś banda gówniarzy. Żadna w pełni dojrzała osoba nie zachowuje się w ten sposób. Posłuchaj rady ludzi powyżej i udaj się do psychiatry po tabsy. Nie ma co się bać, a pomoże Ci to w ogarnięciu się i skróci żałobę -
  • Odpowiedz