Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: Poza tym co to za znajomi, którzy korzystali z twojego auta itp, a jednocześnie ci mogli zazdrościć, i odsunęli się bez słowa nie próbując nawet z tobą porozmawiać? Twój błąd to brak intuicji do ludzi. Poszukaj teraz bardziej wartościowego towarzystwa. Skąd jesteś?
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: W sensie, że miałeś niefarta i trafiłeś na nie taką jak trzeba? Gościu, różowe to z natury oportunistki więc nie ma znaczenia jaki model. Ta czy inna będzie dbała tylko o swój interes, a jak znajdzie się lepsza opcja to nawet po 10 latach zostaniesz wymieniony bez większego żalu, lub wykorzystany w inny sposób. Ogarnij się i zacznij żyć dla siebie, bo szkoda na babki czasu.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: powiem ci tylko tyle: czego sie spodziewales? 7 lat zwiazku, kazdy by sie znudzil. Oboje weszliscie mlodo w zwiazek. Tak naprawde lidzie powinni dopiero wiazac sie po 25roku, a nie majac 17. Nie mowie ze powinno sie skakac po knagach, ale k... sorry... . Dla mnie budzenie sie ttle lat obok tej samej osoby to by byla katorga. Powaznie. Wez sie w garsc. Nawet teraz widac ze jestes pi...
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Trzymaj sie gosciu, jeszcze kilka miesiecy temu tez myslalem o zakonczeniu zycia, bylem w glebokiej depresji z powodu zdrady emocjonalnej rozowej, to mija a potem jest tylko wolnosc i nieskonczonosc mozliwosci. Keep your chin up, jak chcesz z kims pogadac smialo dawaj na priv!
  • Odpowiedz
AgresywnyZboczeniec: Nie załamuj się OPie. Nic nie w----i bardziej twojej ex niż twój sukces ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zainwestuje w siebie, spróbuj czegoś nowego, czerp z życia, kup fajną furę, masz dopiero 24 lata a gadasz jak stary chłop. Nawet za parę lat spokojnie znajdziesz fajną laskę jeśli będziesz miał poukładane w głowie a z wpisu wynika, że tak jest.

Zaakceptował: sokytsinolop
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:

PolnaProgramistka: Jak ktoś używa zwrotu "z moją panią" to nie potrafię go traktować poważnie, sorry Mirek. Dałeś się wydymać, raz skoczyła w bok, skoczy drugi i trzeci.

Nie czaję. Też używam takiego zwrotu, bo "moja dziewczyna" brzmi tak dziecinnie, a "moja kobieta" jak jakaś patologia, albo teksty Lindy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Moja pani/panna.
  • Odpowiedz