Wpis z mikrobloga

@DoktorNauk: Mnie też to śmieszy, maja brzydkie ryje i zganiają to na narodowość xD

No ale w sumie tak jest łatwiej - wmówić sobie że nie ja jestem szpetny, tylko każdy facet w moim kraju, czyli nie moja wina.
  • Odpowiedz
wiem byczq, dla mnie nie ma ratunku. Ale mimo ze jestem ponizej sredniej i tak przecietny polak na zachodzie bylby uznany za brzydkiego

@kexus512: Jak mieszkałem w Paryżu to miałem więcej powodzenia u kobiet niż w PL a wcale nie wyglądam jak model. Ale ok, nie chciałem ci psuć zabawy.

Naprawdę - to nie Polacy są nieatrakcyjni tylko co najwyżej Ty. To jest okrutne, ale chyba pora spojrzeć prawdzie w
  • Odpowiedz
@DoktorNauk: chce Ci się strzępić ryja na przegrywów? XD Oni Zachód znają tylko z popularnych filmów, więc każdy na zachodzie jest piękny u wysportowany, a Polaków spotykają tylko w biedronce i jak do starej przyjdą koleżanki, to co oni mogą wiedzieć o świecie? Tak wygląda ich świat urojeń.
  • Odpowiedz
@DoktorNauk Wiadomo, ze sa ladniejsi i brzydszy i sa wyjatki ale tutaj chodzi o caly przekroj i slowianski fenotyp jest mniej atrakcyjny w oczach kobiet niz germanski czy skandynawski.

Nawet moja dziewczyna ktora jest azjatka jak polecielismy do Europy to jak sie jej potem pytaly kolezanki to mowila im ze w Niemczech mezczyzni byli duzo bardziej przystojniejsi niz wcPolsce. Wiadomo anegdotka ale gdzie mieszkam jest duzo Rosjan i tez nie sa
  • Odpowiedz
To w skrócie ostatni raz, faktem jest że słowiański fenotyp i azjatycki jest mniej atrakcyjny

@legion1991: Powtarzasz cały czas jedno zdanie mówiąc, że jest faktem a na prośbę o dowód na te swoje wywody i te badania wracasz do punktu wyjścia i dalej powtarzasz, że to jest faktem i jest udowodnione naukowo nie dając żadnego źródła. Błaźnisz się.
  • Odpowiedz
@NoMercyIncluded przecież to jest kompletnie inna sprawa. Co to ma do rzeczy do postu który wrzucił OP? Przecież jemu chodzi o to, że placy też potrafią być przystojni wizualnie a ty wyjeżdżasz z pewnością siebie
  • Odpowiedz