Aktywne Wpisy

bluber +11
Dzisiaj mam urodzinki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Z tego powodu pozwolę sobie otworzyć!
Z tego powodu pozwolę sobie otworzyć!
źródło: temp_file1711348356806026249
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file1711348356806026249
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Miał ksywę el Polaco.
Polish man grafika z google
german man grafika z google
russian man grafika z google
danish men grafika z google
Polish women grafika z google
No ale w sumie tak jest łatwiej - wmówić sobie że nie ja jestem szpetny, tylko każdy facet w moim kraju, czyli nie moja wina.
@kexus512: Jak mieszkałem w Paryżu to miałem więcej powodzenia u kobiet niż w PL a wcale nie wyglądam jak model. Ale ok, nie chciałem ci psuć zabawy.
Naprawdę - to nie Polacy są nieatrakcyjni tylko co najwyżej Ty. To jest okrutne, ale chyba pora spojrzeć prawdzie w
Nawet moja dziewczyna ktora jest azjatka jak polecielismy do Europy to jak sie jej potem pytaly kolezanki to mowila im ze w Niemczech mezczyzni byli duzo bardziej przystojniejsi niz wcPolsce. Wiadomo anegdotka ale gdzie mieszkam jest duzo Rosjan i tez nie sa
Komentarz usunięty przez autora
@legion1991: Powtarzasz cały czas jedno zdanie mówiąc, że jest faktem a na prośbę o dowód na te swoje wywody i te badania wracasz do punktu wyjścia i dalej powtarzasz, że to jest faktem i jest udowodnione naukowo nie dając żadnego źródła. Błaźnisz się.
@NVX78: Akurat co do twojego zdjęcia to już parę kobiet mi powiedziało, że Bąkiewicz mimo, że debil to bardo przystojny xD
@NVX78: Nie.
Komentarz usunięty przez autora