Aktywne Wpisy

MonazoPL +162
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +385
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Kupiłem se w niemacach Pixela 4a 5G. Mam pytanie. Obsługuje to 5G w Polszy? XD
Google wymaga aby operatorzy wystąpili o certyfikację, która umożliwi "włączenie" 5G dla poszczególnych operatorów.
Efekt jest taki, że 5G obecnie działa tylko w krajach gdzie jest oficjalna dystrybucja Pixeli.
Więcej info:
https://support.google.com/pixelphone/answer/10082009?hl=pl
@TrzodaChlewna: poważnie? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Sam chciałem kupić pixela 4a w niemieckim Media markcie (tyle że zwykłą wersję), właśnie ze względu na aparat. No nic, poczytam jeszcze trochę na ten temat, może jednak coś innego wybiorę...
@michal1358: licze ze naprawia to jakas altualizacja. Ściągnąłem Port GCama Camera PX i po zmianie ustawień w apce jest