Aktywne Wpisy

Mirki, muszę się gdzieś wyżalić, bo czuję się jakbym grał w zupełnie inną grę niż reszta świata. Pamiętam jak GTA V wychodziło lata temu – wtedy kumpel pokazywał mi tę grę u siebie, ale mój ówczesny grat nie miał szans tego udźwignąć. Potem życie, praca, inne rzeczy na głowie i tak zleciało ponad dekadę. W końcu niedawno złożyłem konkretną maszynę, kupiłem grę i podszedłem do niej jak do świętości, z wypiekami na
źródło: obraz
Pobierz
annlupin +18

1. Rób co lubisz, technologia ciągle się zmienia, nikt Ci nie powie co będzie rządziło na rynku za x lat. Najważniejsze żeby się rozwijać w swoim tempie, zdobywać kontakty i pracować z fajnymi ludźmi. Inaczej to droga do wypalenia.
2. To zależy. Jeśli pracujesz w webdevie i robisz ecommerce, to rzadko będziesz potrzebował takiej wiedzy.
Jeśli właścicielem biznesowym projektu nie jest Katedra Matematyki to prawdopodobnie nie będziesz musiał sobie
2. Jak nie zamierzasz robić gier 3d itd, to możesz olać.
@doee: juz widzialem kod takich osob i to nie w gamedevie. Potrafia najprostszy problem rozwiazywac tak na okretke i nie patrza na wydajnosc ze dziekuje. Nauka matematyki to zawsze dobry pomysl. Rozwija abtrakcyjne myslenie, uczy logiki i umiejetnosci rozwiwzywania problemu przez metodyczne podejście.