Wpis z mikrobloga

@Jaromiszcz: Za parę lat takiego traktowania przez równoważników, młody zamknie się w sobie, przestanie próbować nawiązywać jakiekolwiek kontakty, straci jakąkolwiek pewność siebie i trochę później się znienawidzi „bo skoro oni mnie nie lubili i nadal nie mam żadnych znajomych, to chyba jednak jest ze mną coś nie tak”.
  • Odpowiedz
@Jaromiszcz: XDDDDD tak tak niech się uczy życia że go szykanują i wyśmiewają, nie tak nie działa nauka życia i nikt nie powinien na sobie próbować uczyć się życia przez uwieszenie się na nim, to nie jest życie i robi więcej złego niż dobrego
  • Odpowiedz
@Eyan:

Nie popieram sztucznego podbijania ego takiego dzieciaka bo:
1. Nakręca się temat i inne dzieci będą chciały pójść tym śladem żebrając o suby albo robiąc z siebie ofiary.
2. Nie pomoże to temu dziecku. Lepiej żeby miał 50 osób które faktycznie ciekawi to co nagrywa niz 10 koła subów z litości
3. Myślę, że prędzej czy później doszło to do kolegów z klasy i maja z niego jeszcze większą beke i
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Eyan: i teraz inteligentna pisze na fejsie że zrobiła fake konta żeby z dzieciaka jeszcze bardziej się śmiali ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jaromiszcz: znaczy nie zawsze, ale to że ktoś jest aspołeczny to nic nie znaczy (prócz tego że powinien się leczyć na w tym kierunku bo jest to uznawane za chorobę) i nie jest to powód do kpin z niego i tyrania, w czym takiemu człowiekowi to pomoże skoro on i tak się nie zmieni bo taki jego typ charakteru, tak go rodzice wychowali?
Oczywiście podaję przykład z góry skrajny, ale
  • Odpowiedz