Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +144
Jesteście ciekawi jak wygląda 140 pierogów i 160 uszek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
źródło: 1000023193
Pobierz
Teuvo +11
tak się składa że najlepsze smaki monsterów to te cytrusowe czyli nitro, V46 w wersji z cukrem oraz bez, lemoniada, ruby red
jest jeszcze parę dobrych niecytrusowych jak np. ultra piczy kin, nitro brzoskwiniowe, pacific punch, pewnie jeszcze coś ale to i tak tier 2 co najwyżej
jest jeszcze parę dobrych niecytrusowych jak np. ultra piczy kin, nitro brzoskwiniowe, pacific punch, pewnie jeszcze coś ale to i tak tier 2 co najwyżej

Drugie pytanie - czy w sieci są miejsca, gdzie ktoś zrobi szybki Code Review napisanego przeze mnie kodu?
Pytam, bo po kilku rozmowach rekrutacyjnych wiem co jest u mnie do poprawy. Sam wezmę się za refaktoryzację tego, co do tej pory napisałem, ale wydaje mi się, że dopóki ktoś tego nie sprawdzi, to mogę sobie myśleć, że jest ok, a może być inaczej.
#java #naukaprogramowania
@Ammon: niestety to przychodzi głównie z doświadczeniem i nie bardzo da się to przeskoczyć
wrzucaj tutaj ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krasnoludkolo: Trochę pułapka się z tego robi, bo jeżeli jestem samoukiem klepiącym sobie projekty po godzinach, to w taki sposób mogę utrwalać sobie w głowie negatywny wzorzec.
Zacznę od refaktoryzacji jednego z moich projektów w oparciu o posiadaną przeze mnie wiedzę. Jeżeli będę zadowolony ze zmian, to wrzucę linka do projektu do oceny. (
Był to jeden z projektów realizowanych w ramach bezpłatnego dostępu do platformy learningowej jetBrains. Wybrałem sobie projekt z serii tych najcięższych i w którymś już tam etapie po prostu irytowałem się