Wpis z mikrobloga

@kosmita: one by nie spuściły w kiblu dziecko chada, tu chodzi o to, żeby zabijać dzieciaki beciaków wiesz jakiś obrzydliwy beciak przypadkiem zamoczy to trzeba nie pozwolić mu się rozmnożyć.

i o to trwa wojna, że kobiety robiły to co w ich naturze czyli były selektorami genetycznymi. taki jest cel feminizmu i tych wszystkich ruchów pro.
  • Odpowiedz
@x134xvb

Kobiety potrafią sobie zracjonalizować największą podłość jaką wyrządzają innym czy nawet sobie więc wiara w ich słowa to głupota. Patrz na zachowanie.

Moja była powiedziała, że to, że puściła się z żonatym typem to moja wina, bo ja trzy lata wcześniej nie zareagowałem jak jakiś koleś był natrętny w stosunku do niej na imprezie.

xD
  • Odpowiedz
@kosmita: @x134xvb: ogólnie zgadzam się pierwszym wpisem OPa, ale nie p--------e odnośnie aborcji - nie chciałbym ani nikomu nie życzę żeby się urodziło dziecko z zespolem moderatora wykop pl lub inna wadą. a jak za szaleją z egzotyczna knaga to i tak sobie do Czech pojadą na przykład.
  • Odpowiedz
@Wdermn: Hmmm nie miałem na myśli, że jest kochany tylko tak działa nasza natura, możemy kochać wiele kobiet naraz a kobiety kochają jednego faceta naraz. Kobieta jak przeskakuje na nową gałąź to pozbywa się starej
  • Odpowiedz
ale nie p--------e odnośnie aborcji - nie chciałbym ani nikomu nie życzę żeby się urodziło dziecko z zespolem moderatora wykop pl lub inna wadą. a jak za szaleją z egzotyczna knaga to i tak sobie do Czech pojadą na przykład.

@Roman_Polanski: Jasne, ale my mówimy o tym swobodnym dostępie do aborcji a nie o kompromisie aborcyjnym
  • Odpowiedz