Aktywne Wpisy
blackghost +97
Ale Was doją xD
Dziś znajomy pokazał mi warunki kredo: pożyczył 610k a do oddania 1,4 miliona xD
Rozumiecie 1,4 milona xD za to że pożyczył sobie nieco ponad 600k. Tak się żyje z robactwa i plebsu.
No
Dziś znajomy pokazał mi warunki kredo: pożyczył 610k a do oddania 1,4 miliona xD
Rozumiecie 1,4 milona xD za to że pożyczył sobie nieco ponad 600k. Tak się żyje z robactwa i plebsu.
No

Narcyz_ +326
I komu to przeszkadzało?
źródło: GzEK2EUbgAAKNoV
Pobierz

Te setki tysięcy na ostatnich protestach dowiodły czegoś przeciwnego. IMHO.
i o to trwa wojna, że kobiety robiły to co w ich naturze czyli były selektorami genetycznymi. taki jest cel feminizmu i tych wszystkich ruchów pro.
Moja była powiedziała, że to, że puściła się z żonatym typem to moja wina, bo ja trzy lata wcześniej nie zareagowałem jak jakiś koleś był natrętny w stosunku do niej na imprezie.
xD
Dopisałbym jeszcze:
* należy patrzeć na czyny nie słowa kobiety łatwiej jest coś powiedzieć niż zrobić
* za nieodpowiadające (nieodpowiednie) Ci zachowanie kobiety wobec ciebie należy ją "karać" zabraniem swojej uwagi więcej w filmie https://www.bitchute.com/video/nIVVodbj8fYu/
@x134xvb: 100% true.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Roman_Polanski: Jasne, ale my mówimy o tym swobodnym dostępie do aborcji a nie o kompromisie aborcyjnym