Aktywne Wpisy
planarize +293
Inicjatywa Stop Niszczeniu Gier Komputerowych właśnie przebiła wymagany próg w Danii, jest to piąty kraj z wymaganych siedmiu i zebrano ~340k głosów poparcia z potrzebnego miliona. :)
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
https://eci.ec.europa.eu/045/public/
#gry #pcmasterrace #komputery #konsole #playstation #xbox #stopkillinggames
Netiux +19
Czego się nauczyłem czytając redpilla i z życia.
Kobiety są większymi wzrokowcami niż faceci i bardziej oceniają po pozorach. Kiedyś jedna dziewczyna mi powiedziała, że miała wątpliwości czy się ze mną umawiać dalej bo byłem źle ubrany na pierwszej randce... Ja tylko złapałem wielkiego WTF.
Kobiety są większymi materialistkami niż faceci. Globalnie więcej wydają niż zarabiają (bo wydają też kasę swoich partnerów). Dlatego firmy tak promują feminizm i tak dalej. Kobiety są największymi konsumentami. Faceci żyją raczej skromnie i są praktyczni.
Kobiety są hipergamiczne czyli są seryjnymi monogamistkami ale w ich naturze jest nielojalność i przeskakiwanie na lepszą gałąź jednak czy to zrobią to już zależy od osobistego wyboru. Faceci są poligamiczni, ich strategia jest ilościowa i naturalnie tworzą bardziej haremy. Jak kobieta zdradza to raczej niszczy swój związek, facet może mieć żonę i kochankę i naprawdę kochać obie.
Z racji hipergami kobieca natura to głównie niezadowolenie i relatywizm. Nie musisz być chadem żeby mieć powodzenie musisz być top 10-20% gościem w swoim otoczeniu, ale przez internet i socialmedia rynek matrymonialny stał się globalny dlatego jest ciężko.
Kobiety nie mają poglądów, wchodzenie w dyskusje ma sens jeśli chcesz sprawdzić czy laska jest głupia, ale jeśli na ciebie leci to jej poglądy się dostosują do twoich.
Istnieją dwa rodzaje seksu. Transakcyjny oraz walidacyjny. Transakcyjny to s--s za opiekę, wsparcie (finansowe) i dawanie poczucia stabilizacji. S--s walidacyjny opiera się na pożądaniu i jest głównie przeznaczony dla samców alfa.
Udany związek opiera się na pożądaniu. Jeśli kobieta ciebie nie pożąda to i przestaje szanować. Negocjowanie pożądania przez terapie małżeńskie to niewypał. Pożądania nie da się wynegocjować. Generalnie przesadna otwartość w związku to błąd tak samo próba rozwiązywania konfliktów z kobietą za pomocą logiki czy też logiczne dyskusje.
Kobiety są uzależnione od emocji. Wzbudzanie u nich huśtawki emocjonalnej powoduje, że się w tobie zakochują (potwierdzone empirycznie). Stąd magia badboyów.
Kobiety potrafią sobie zracjonalizować największą podłość jaką wyrządzają innym czy nawet sobie więc wiara w ich słowa to głupota. Patrz na zachowanie.
Kobieta z powodu swojej natury nie może kochać w sposób romantyczny faceta, kochają na swój sposób ale to miłość warunkowa. Bezwarunkowo potrafią kochać matki swoje dzieci.
Męskie życie było zawsze mniej wartościowe od kobiet, faceci mają wiele odruchów ewolucyjnych by opiekować czy poświęcać się dla kobiet.
Z racji natury kobiet nigdy nie możesz posiać kobiety, związek to tylko twoja kolej.
Kobiety kochają zwyciezców i mają w dupie twoje trudy, więc bierz pod uwagę, że w razie kłopotów życiowych pierwszy sztylet wbije ci w plecy kobieta.
Te setki tysięcy na ostatnich protestach dowiodły czegoś przeciwnego. IMHO.
i o to trwa wojna, że kobiety robiły to co w ich naturze czyli były selektorami genetycznymi. taki jest cel feminizmu i tych wszystkich ruchów pro.
Moja była powiedziała, że to, że puściła się z żonatym typem to moja wina, bo ja trzy lata wcześniej nie zareagowałem jak jakiś koleś był natrętny w stosunku do niej na imprezie.
xD
Dopisałbym jeszcze:
* należy patrzeć na czyny nie słowa kobiety łatwiej jest coś powiedzieć niż zrobić
* za nieodpowiadające (nieodpowiednie) Ci zachowanie kobiety wobec ciebie należy ją "karać" zabraniem swojej uwagi więcej w filmie https://www.bitchute.com/video/nIVVodbj8fYu/
@x134xvb: 100% true.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Roman_Polanski: Jasne, ale my mówimy o tym swobodnym dostępie do aborcji a nie o kompromisie aborcyjnym