Aktywne Wpisy
Sagittus +55
#eurowizja Nadal uważam, że na obecną chwilę tylko Nocny Kochanek albo bracia Figo Fagot mają szansę na wygraną w finale. Ewentualnie jakaś kolaboracja rodzaj Nocny Figo albo Kochanek Fagot.

Green81 +5
#eurowizja podobno wyciekły glosy jury, biorę to z mocnym przymrożeniem oka, ale biorąc pod uwagę miejsce Polski nie byłabym zaskoczona xD
źródło: 1000010675
Pobierz

Dziś znajomy pokazał mi warunki kredo: pożyczył 610k a do oddania 1,4 miliona xD
Rozumiecie 1,4 milona xD za to że pożyczył sobie nieco ponad 600k. Tak się żyje z robactwa i plebsu.
No i czemu nie rodzą się dzieci? No ciekawe heh #demografia
Masakra niektórzy chyba to lubią jak są jechani po same kule
#kredythipoteczny #nieruchomosci
@PanieAreczku: a jak przyjdzie jakis kryzys to będzie "lepiej się wybreloczkować na jakimś drzewie niż żyć na tym chorym świecie" XD
@PanieAreczku: tak. Przynajmniej zbudowałem dom za gotówkę przed trzydziestką i nie musiałem banksterom haraczu oddawać, bo mogłem sobie siana uzbierać.
oho, zaczyna się. Inwestycje w sznur? kaka kupka w majtkach kredyciarze, boicie się? dlaczego się nie boicie!!!!11111
@PanieAreczku: tak samo z wojną, wykopki dlaczego się nie boicie, przecież Putin zaatakuje Polskę XD