Wpis z mikrobloga

  • 2
@Tereperepumpum nadzienie u mnie to ganache czekoladowy czyli 200g czekolady zalane 100ml gorącej kremówki. (Jak zostanie nadmiar to wystarczy włozyc ganache do lodówki i uformować trufle na drugi dzień)
To jest zwykły jednorazowy worek cukierniczy z tylką do nadziewana
  • Odpowiedz
@CurlyHairGirl: Melduje wykonanie zadania! (òóˇ) Trochę cięzko się je lepi i nei wiem jak ty robisz takie idealne kulki bo moje to raczej stworki potworki ale każdemu smakują, a z domowym dżemikiem to już w ogóle pycha. Dzięki za przepis!
  • Odpowiedz
  • 1
@uytx dużo oleju na ręce i bardzo szybko trzeba lepić bo im dłużej się je trzyma w ręce tym bardziej się kleją. Super, że smakują to najważniejsze ( ʖ̯)
  • Odpowiedz