Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +26
Mucha_w_oku +140
#chwalesie #dzieci #rodzimowierstwo
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą

źródło: comment_1614020973D9dl6lbWhaA3OyhtItiLJi.jpg
PobierzA to nie jest tak, że kazda partycja czy dysk ma swoje własne uuid czy coś takiego i teraz grub szuka tego dysku i stąd ten komunikat?
@Endrius: Jest, pytanie co OP odwalił.
@Kollo: Jak przenosiłeś za pomocą timeshifta? Timeshift ma taką opcję? Normalnie to się robi przez dd albo rsync jak człowiek.
Teraz najłatwiej będzie jak odpalisz livecd, zrobisz chroot w system i przeinstalujesz gruba oraz zaktualizujesz
@Kollo: Timeshit działa na plikach a nie na partycji. Nie zadziałało bo byś musiał w przywróconych plikach podmienić wszędzie UUID partycji na nowe i zrobić update gruba.
źródło: comment_1614088374r4MeDt7gYqa5IKDuqlU0Zs.jpg
Pobierz@Kollo: To jest warning albo zwykłe info a nie błąd. Szybciej ci będzie chyba przenieśc przez dd i rozszerzyć partycje niż robić w ten sposób bo mimo wszystko musisz wiedzieć co robisz
@sylwke3100: To nie ma nic do rzeczy, przeczytaj jak op przenosił system.