Aktywne Wpisy

annlupin +10
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Knaga_powrot +27
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czy jest jakiś zapach (pytam jako totalny nie ogar) który każda lub większość kobiet zauważy i zrobi to na nich pozytywne wrażenie? Chodzi mi o coś czego nie będzie nosił każdy seba z remizy, ale jednocześnie będzie na tyle normalne że większości dziewczyn podejdzie.
Jakieś pomysły?
Armaf CDNIM EDP
Większość dziewczyn podejdzie jak jesteś wysokim chadem z wyjściową mordą, a jak jeszcze jesteś przy kasie to już w ogóle super.
Żaden zapach nie zmieni normalnego człowieka w Humphreya Bogarta.
Przecież mamy Bogarta w domu
Bogart w domu:
źródło: comment_1613739396x4WcoFE3Zu3yKlhnGt5OMX.jpg
Pobierz@TetraHydroCanabinol: ale ja nigdzie nie pisałem żeby laski same podchodziły, chce tylko żeby miale złudne wrażenie że jestem Very into fashion i mam klasę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PolskiCzarnuch: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla każdego "very into fashion" znaczy co innego, nie ma zapachu skierowanego "do wszystkich", który podobałby się absolutnie każdemu. Pozytywne wrażenie może zrobić nawet One Man Show zapodany tutaj przez @Miskaryzu (swoją drogą Humphrey Bogart się w grobie przewraca xD), wszystko zależy od docelowego odbiorcy.
Nie napisałeś nawet, czy celujesz w zainteresowanie
https://www.fragrantica.com/awards2020/category/Best-Men-s-Perfume-of-All-Time
@Eustachiusz: pod tym względem (wyglądu flakonu powodującego ściąganie majtek przez głowę) to bez dwóch zdań numerem jeden będzie Azzaro Duo.
źródło: comment_1613740636ZeL3ptAWhXLPu5widkIjUC.jpg
Pobierz