Czy jest jakiś zapach (pytam jako totalny nie ogar) który każda lub większość kobiet zauważy i zrobi to na nich pozytywne wrażenie? Chodzi mi o coś czego nie będzie nosił każdy seba z remizy, ale jednocześnie będzie na tyle normalne że większości dziewczyn podejdzie.
@PolskiCzarnuch: Baccarat Rouge. Nie było imprezy bez komplementu. Nie, dziewczyny same nie podchodzą, poza tym ja mam partnerkę wiec i sam nie podchodzę za bardzo chyba ze to domówka to wtedy właśnie dostaje niewymuszone komplementy od obu płci.
@PolskiCzarnuch: Baccarat Rouge, Dior Homme Parfum, a na lato Mugler Cologne lub Dior Homme Cologne. To moje najbardziej komplementowane zapachy, dostawałem je nawet od obcych ludzi na mieście, nie mówiąc już o jakichś wyjściach.
@PolskiCzarnuch: Jak dostaję komplementy od ludzi to chyba znaczy ze im się podoba i nie myślą, że babski zapach. Jest to uniseks. Przetestuj i stwierdź czy tobie się podoba bo jak cię odrzuci to bez sensu.
@open-alpha: Zara Pour Homme V ale nie wiem czy jeszcze dostępna. Tak czy siak mój batch Baccarat ma trwałość 18h na luzie (potrafię wrócić po 14h do domu i dziewczyna mówi ze ładnie pachnę) a ta Zara to ze 4 godziny. Chociaż jak na Zare to i tak spoko.
Czy jest jakiś zapach (pytam jako totalny nie ogar) który każda lub większość kobiet zauważy i zrobi to na nich pozytywne wrażenie? Chodzi mi o coś czego nie będzie nosił każdy seba z remizy, ale jednocześnie będzie na tyle normalne że większości dziewczyn podejdzie.
Jakieś pomysły?
@alvaro1989: a coś podobnego? Tańszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiemy ile masz lat. Każdy zapach kobieta zauważy
Nie wiemy ile masz kasy.
Może:
10ml Antaeus (♥ ʖ̯♥)
U mnie super dziala z takich mniej oczywistych aventus, baccarat, eschew, noire de noire.
Tylko ta Twoja logika jest trochę na opak. Kup sobie zapach, w którym się fajnie czujesz i nie jest jakimś śmierdzielem.
Podbita pewność siebie, bo pachniesz tak, jak Ci się podoba da Ci więcej niż fakt, że pannie się spodoba jak pachniesz.