Aktywne Wpisy
blinkarA +17
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +30
jakie macie swoje małe marzenie

Wbija zawodnik waga ultra ciężka
Startowałem z 156,6 kg mniej więcej 11 stycznia.
Szybko zeszło mi 4 kg i potem zaczęły się dziać dziwne rzeczy.
Pojechałem na weekend na chatę, obiadek u mamy imprezka u znajomych wchodzę na wagę a tu 156,2 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No dobrze... nie ma co się poddawać cisnę dalej, dietka mocno wchodzę po kilku dniach na wagę 156,8 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No nic... obciałem jeszcze kalorii, wchodzę po kolejnym tygodniu 160,1 kg co jest kurła.... już byłem totalnie załamany ale okazało się, że chyba waga mi się rozdupcyła xD było to możliwe bo to jakiś szmelc kupiony za 30 zł.
Kupiłem jakąś bajer wagę od xiaomi. Wchodzę dzisiaj 150,1 kg ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ siłaaaa!!!
Lecimy! W rok wszystkiego nie zrzucę, ale docelowo chce zjechać do 87 kg. myślę, że w 1,5-2 lata dam radę.
Próbowałem już kilkukrotnie się odchudzać, ale w końcu poukładałem sobie we łbie wszystko i teraz uda się na bank :D
POMPA ᕦ(òóˇ)ᕤ
Na ten moment:
Wiek 27
@purplepulp: takie dane już nie są mi potrzebne :D Poza tym, te wagi kłamią w tym temacie
Komentarz usunięty przez autora