Wpis z mikrobloga

Dobra dołączam do #zagrubo2021 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wbija zawodnik waga ultra ciężka

Startowałem z 156,6 kg mniej więcej 11 stycznia.

Szybko zeszło mi 4 kg i potem zaczęły się dziać dziwne rzeczy.

Pojechałem na weekend na chatę, obiadek u mamy imprezka u znajomych wchodzę na wagę a tu 156,2 ( ͡° ʖ̯ ͡°)

No dobrze... nie ma co się poddawać cisnę dalej, dietka mocno wchodzę po kilku dniach na wagę 156,8 ( ͡° ʖ̯ ͡°)

No nic... obciałem jeszcze kalorii, wchodzę po kolejnym tygodniu 160,1 kg co jest kurła.... już byłem totalnie załamany ale okazało się, że chyba waga mi się rozdupcyła xD było to możliwe bo to jakiś szmelc kupiony za 30 zł.

Kupiłem jakąś bajer wagę od xiaomi. Wchodzę dzisiaj 150,1 kg () siłaaaa!!!

Lecimy! W rok wszystkiego nie zrzucę, ale docelowo chce zjechać do 87 kg. myślę, że w 1,5-2 lata dam radę.

Próbowałem już kilkukrotnie się odchudzać, ale w końcu poukładałem sobie we łbie wszystko i teraz uda się na bank :D

POMPA (òóˇ)
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@akeyo20: lekko xD daj mi zjechać jeszcze z pół kilo bo moja waga jest do max 150 xD i dziś mi ledwo pokazała wynik bo skakała z 149,9 na 150.1 także następne info jak wrzucę to postaram się z większą ilością danych, jak zawartość tłuszczu wody itp.

Na ten moment:

Wiek 27
  • Odpowiedz
@akeyo20: no domyślam się, że to nie są idealne wyniki. Jak chodziłem do dietetyka to stawiał mnie na taką wypasioną wagę, gdzie te czujniki nie tylko pod stopami były ale też dłońmi trzeba było je złapać.
  • Odpowiedz
@Felix_Camora: tak, rower mam już przygotowany. Dałem do serwisu przed zimą. Czekam tylko aż będzie ciut cieplej i będę sobie śmigał na jakieś trasy. Mam problem z kolanem ale jak jeżdżę na rowerze to się nic nie dzieje. Chce jeszcze dorzucić do tego jakieś ćwiczenia w domu, chociaż jakieś rozciąganie, machanie hantlem, cokolwiek ale brakuje mi motywacji, żeby się za to zabrać. :/ mam nadzieję, że się cieplej zrobi to
  • Odpowiedz
@Cenwargh: nie no xD mam marzenie kiedyś sobie pójść do galerii i kupić co mi się podoba. Bo teraz to wiesz... biorę byle co ważne, że jest rozmiar. Dlatego no 100kg to jest minimum, ale będę cisnął jak najwięcej.
  • Odpowiedz