Aktywne Wpisy

iksem +3
Które auto byście wybrali? Bardziej skłaniam się do Kugi, jest bardziej oszczędna (spalanie) i mniej terenowy wygląd.
- Nowa Kuga 2024
- Nowy Forester 2024
Obydwa auta spełniają moje kryteria:
- SUV (prześwit i wygoda wsiadania)
- automat
- benzyna/hybryda
- 5 lub 7-osobowe
- kierowca 194 cm mieści się sam za sobą w drugim rzędzie
- płaska podłoga w drugim rzędzie lub prawie płaska
- duży bagażnik by zmieściły się 3-4
- Nowa Kuga 2024
- Nowy Forester 2024
Obydwa auta spełniają moje kryteria:
- SUV (prześwit i wygoda wsiadania)
- automat
- benzyna/hybryda
- 5 lub 7-osobowe
- kierowca 194 cm mieści się sam za sobą w drugim rzędzie
- płaska podłoga w drugim rzędzie lub prawie płaska
- duży bagażnik by zmieściły się 3-4
źródło: kuga czy forester
Pobierz
marekrz +1021

Siemanko, nagrałem swój trzeci w życiu lot dronem, już z myślą o edycji swojego pierwszego filmu, zamiast zwykłej oblatanki. Zalozylem kanał YouTube, wziąłem próbny okres na Adobe premiere pro. Moja cała edycja oparła się o wycięcie nudnego, zostawienie interesującego oczywiście mówimy tu w kontekście tego co udało mi się nagrać. Już na etapie nagrywania starałem sobie wyobrazić jakąś prosta sekwencje. Niestety nie umiem jeździć za bardzo na snowboardzie i to już było dla mnie wyzwanie, żeby sobie głupiego ryja nie rozwalić, w tym czasie kontroler leżał na siedzeniu w aucie, na pewno bym nagrał to ciekawiej, gdybym miał poza kierowca jeszcze kaskadera i mógł go gonić za samochodem. Robię tu ten swój wyżal, bo się chciałem spytać czy, ktoś z was może coś doradzić w sprawie edycji na kolejne latanie, żebym mógł już latając wziąć pod uwagę cięcia przejścia etc? Może jedno ujęcie po drugim musi mieć jakiś wspólny albo przeciwległy motyw? Bo dla mnie teraz to co stworzyłem wygląda mocno syntetycznie. Może jeszcze jakieś inne uwagi? Mam już drugi materiał do obrobienia z nad morza i chciałbym przy kolejnej edycji która będę robił w weekend trochę więcej się wykazać. Jak ten film to jest lvl 0. To następny chciałbym zaliczyć 1 itd.
#dji #drony #dron #fotografia #filmowanie #youtube
@rennaissance:
źródło: comment_1613505313gTg9ntXvnhFa1A1lA0BzIf.jpg
Pobierz