Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +696
Cześć i czołem! Obiecałem podsumowanie #grubyzaklad z mojej strony, ale po tym, jaki esej dowalił @hdeck mam wrażenie, że niczego wartościowego tu już kolejnym wpisem nie wniosę. Mimo wszystko spróbuję opisać swoje doświadczenia i załączam wszystkie moje michy, a w komentarzu comiesięczne zmiany wizualne na zdjęciach.
Dla przypomnienia rezultaty po 3 miesiącach przedstawiam poniżej.
Wzrost 183cm. Wiek 34/35 (rocznik 1989).
- Waga: -28,7kg (112,2kg → 83,5kg)
- Tłuszcz: -23,6kg wytopionego smalcu (-15,9%
Dla przypomnienia rezultaty po 3 miesiącach przedstawiam poniżej.
Wzrost 183cm. Wiek 34/35 (rocznik 1989).
- Waga: -28,7kg (112,2kg → 83,5kg)
- Tłuszcz: -23,6kg wytopionego smalcu (-15,9%
rKle +64
Firma sONY to Gowno nie kupujcie tego chłamu to nie te SONY co było 20/30 lat temu. Telefony to szmelc przegrzewają się i nie działają, telewizory to jeszcze większy szmelc z mulistymi aplikacjami z których się prawie nie korzysta bo to jest dramat i z #!$%@? wejściami na zasilanie które po 9 miesiącach padają.
NIGDY WIĘCEJ GOWNA sony !!!
#sony #kupujzwykopem #polska #telewizory #telefony
NIGDY WIĘCEJ GOWNA sony !!!
#sony #kupujzwykopem #polska #telewizory #telefony
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #kupnomieszkania
Specem nie jestem, ale dla mnie wygląda dobrze.
Przy wejściu kącik który nie jest na liniach komunikacyjnych- nie roznosisz piasku z butów wszędzie.
Sypialnie na północnym wschodzie, dobre światło dzienne, lepiej się wstaje w naturalnym rytmie.
Salon polodniowy zachód- dobre nasłonecznienie wieczorami.
Sypialnie po przeciwnej stronie niż salon- nie obudzisz dziecka oglądając wieczorny mecz z kumplem.
Ustronne wejście do łazienki- nie trzasniesz drzwiami osoby przechodzącej po korytarzu, i jest zaraz
I wejście do łazienki od korytarza a nie zaraz przy salonie fajnie rozwiązane jak kolega napisał wyżej.
@QuilaQuila: No raczej nie. Przyjrzyj się jeszcze raz znakowi północy.
@TruInformatyk: Układ nie wygląda źle. Z pewnością nie ma dużego fuckupu. Nie będzie to jednak jakoś wyjątkowo jasne mieszkanie, choć dla wielu to może być zaleta (nie będzie się przegrzewać latem).
Jedyny problem jaki mi się rzuca w oczy to dość duży hol, 11m^2. Rozważam przez to nieco mniejsze mieszkanie (o 2 metry), ale właśnie z mniejszym holem.
Ogólnie nie trafiają do mnie mieszkania bez osobnej kuchni, ale co kto lubi.
Na rysunku wygląda spoko, jeżeli sypialnie mają około 2.5-2.6m szerokości to jest git.