Aktywne Wpisy

annlupin +31
źródło: annlupin0099987
Pobierz
annlupin +3
a jakie muzyczki do wina wicowie
źródło: annlupin6789098
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin0099987
Pobierz
źródło: annlupin6789098
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Zapraszam do dyskusji. #nowahuta #krakow #socjologia #polska
źródło: comment_1613118155tjf0kBxOzdVYqxk9iBVdXX.jpg
PobierzRóżnica jest tylko jedna: nas dwóch potrafi rozmawiać bez rzucania inwektywami, ale jesteśmy ogromnym wyjątkiem... Jak widzisz, pierwsza odpowiedź na mój wpis zaczynał się od słowa: idiotą... I to jest dla mnie najbardziej przygnębiające, że ludzie już od lat nie rozmawiają, a zachowują się jak dwa wrogie plemiona.
@marcus1a: Wywołujesz do tablicy to znowu odpowiadam. Bo człowieka, który niszczy swój własny dorobek wpychając nas ochoczo w to samo bagno i jeszcze się przy tym cieszy, trudno nazwać inaczej. No ale grupa jego nieuczciwych kolegów z S dostanie po dupie, to jest najważniejsze. Nieistotne, że zastąpią ich takie same cwaniaki z PiSu, które też sie obecnie uwłaszczają
@marcus1a: Co rozwalili? Kto rozwalił? Rozwalają co najwyżej ten kraj i trzeba być zwyczajnie ślepym i zacietrzewionym, żeby tego nie widzieć. Wracają mentalnie i gospodarczo do PRLu, więc jeśli twój kuzyn się z tego cieszy, to walczył co najwyżej o to, żeby czerwony socjalizm zastąpić kościółkowym socjalizmem, a @wilku88 ma 100% racji w swojej opinii.
Jak chcesz mnie tam powyzywać od idiotów
Jak możesz komentować coś, czego nie rozumiesz??
Jeszcze obrzucając inwektywami autora??
Tylko debil się tak zachowuje.
Ja, jak czegoś nie rozumiem, to proszę o wyjaśnienie, proste dzieciaku??
@DerMirker: nie jest, to po prostu efekt tego jak tą komunę „obalono” i wykluczono z życia większość ludzi.
Właśnie to starsze pokolenia mają na obecny zamordyzm nadciągającej politycznej poprawności odrutkę w postaci przebycia komuny
80% "dziadków" głosuje za opcjami proniepodległościowymi, prosuwerennościowymi. Oczywiście większość na socjalistów z PiS, ale to nadal lepiej niż głosować na socjalistów antypatriotycznych z PO czy Lewicy, która wprost jest kontynuacją PZPR (poczytaj
Wygląda na to, że paru boomerów jest zwyczajnie od was silniejszych (w szerokim tego słowa znaczeniu). Nic dziwnego, skoro gdy tylko robi się chłodniej albo mija parę dni i się nudzicie, wasze potężne protesty zostają przerwane.
podsumowując: Janusz i Grażyna > Seba i Karyna
Czasy się zmieniły na szczęście i już się nie strzela do ludzi. Albo może "jeszcze nie strzela".
Jestem ciekaw, jak bardzo jeszcze rząd musi dokręcić śrubę takim jak ty, żeby zauważyli, że dzieje się coś niepokojącego.
Mnie na przykład wyleczył z ochoty na rozmnażanie się w tym kraju i ludzi z mojej bańki informacyjnej także. Przyspieszamy tu katastrofę demograficzną i emigrujemy do Niemiec, nie szkoda nam starych
https://youtu.be/qN5zw04WxCc
"I hope i die before i get old"
@DerMirker: dobra. Nie czytam dłużej tego wątku. Co Ty w ogóle chłopie pier? Za Twoje pier w tym poście należy ci się soczysty liść. Dodaje cię na czarno, bo mi podniesiesz
Wiesz na kogo głosowałem? Konfederację i bardzo żałuję, no okazali się partią nie robiącą nic poza byciem milczącą przybudówką PiS, więc w twoim zerojedynkowym świecie nie możesz już mnie przyporządkować do bycia Julką, lewakiem lub młodym wykształconym z wielkiego ośrodka.
Wolimy iść razem z resztą Europy, niż starymi ludźmi w stronę Rosji czy tam patriotycznych Węgier, tam nas zawsze chętnie przyjmą.
Potwierdzenie moich słów - zarzucasz, że odsuwa nas od europy, co ma miejsce, ale europa jest dużo bardziej socjalistyczna niż pis, oni nie idą w tym
@ptak_powszedni: o j-------u, ale to rozegrał XD