Aktywne Wpisy

powsinogaszszlaja +357
źródło: Znów rok na plus
Pobierz
spirityfree +41
Dawno temu podjęłam dezycję o braku dzieci z różnych powodów.
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki
Przez ten cały czas byłam ze swojego wyboru zadowolona. Nadal jestem i to bardzo. Obserwując ludzi z dziećmi jestem zadowolona jeszcze bardziej
#zwiazki

Czy jest jakiś sposób, żeby bezpośrednio na #linux ogarniać paczki #ssis #ssas od naszego ukochanego #microsoft w sposób porównywalny chociaż do tego co mi gwarantuje Data Tools na #visualstudio na windows?
#programowanie #it
@fervi jest tu całkiem sporo osób co takie rzeczy robi. Przynajmniej jeśli chodzi o SSIS. Mimo obiegowej opinii to połowa firm w Polsce na tym jedzie i ta technologia nie zdechnie jeszcze długo.
Tam też zadań pytanie ale nie zaszkodzi spróbować tutaj.
Trochę nie rozumiem tego stwierdzenia: "po co".
Nie znam się (ale się wypowiem :P) ale tego typu narzędzia przypominają mi w szkole naukę MySQL przez MySQL Workbench. Stawia człowiek te kropki, kreski, relacje, a potem w domu odpala CLI i klepie wszystko czystym kodem SQL
Wyrzuciłeś tutaj tyle "domysłów", że nie bardzo wiem od czego zacząć, żeby Ci to jakkolwiek wyjaśnić.
Generalnie SSIS są dedykowanym rozwiązaniem, które właśnie pozwala Ci ogarnąć BARDZO szybko bardzo skomplikowane często procesy ETL z równoczesnym dbaniem o typy danych
Ale przynajmniej się czegoś dowiedziałem z zakresu SQLa