Wpis z mikrobloga

https://histmag.org/Putin-i-jego-kobiety-21968/

On ma tabuny wielbicielek, które uważają go za symbol seksu – tłumaczy mi dziennikarz. – A gołym okiem widać, że w jego małżeństwie coś jest nie tak, choć to absolutny temat tabu! – dodaje. Wtedy jeszcze Putin był przed rozwodem i nie plotkowano, że jego serce skradła młodziutka, pełna wdzięku gimnastyczka Alina Kabajewa.

– To był oczywiście żart – mówi po chwili Sasza, jakby się przestraszył, że widzowie posądzą go o tworzenie kultu jednostki. – Żart z prowincjonalnej dziewczyny, dla której Putin jest najładniejszym mężczyzną na świecie, bo wokół siebie widzi tylko zgnuśniałych mużyków, co klną, pohukują na żony i stale śmierdzą piwem.

Piosenkę podchwyciły jednak ochoczo nie tylko mieszkanki tzw. głubinki. Także dziewczyny ze stolicy, gdzie nie można narzekać na brak nowoczesnych, bogatych i zadbanych mężczyzn. W Moskwie widziałam młode kobiety śpiewające Chcę takiego jak Putin na wieczorze panieńskim w modnej restauracji, na ulicy przed dyskoteką, na studenckich koncertach, nie mówiąc już o wiecach wyborczych.

– Moja córka, jak była mała, to nie mogła wzroku oderwać od Putina. Mówiła: „Mamo, tak bym chciała, żeby on mi podał rękę”. A Chcę takiego… to nuciła bez przerwy. Nawet już dość mieliśmy.

Teraz kto tylko może, jeździ po zakupy do miasta, do marketów, które ładnie pachną i są bardzo światowe. Jak w serialach. – A czemu pani pyta o Putina? – interesuje się sprzedawczyni. – Pewnie pani też się podoba? On wszystkim się podoba – dodaje, nie czekając na odpowiedź. – Widziała pani, jak na niego patrzyła ta ślicznotka z Ameryki? Ta aktorka, Stone. On śpiewał, a ona mu klaskała. Tak było!

Idąc tym tropem można powiedziećm, że blackpill zaorany.
Ważniejszy niż wtgląd jest jednak posiadanie władzy. Hitler czy Stalin podobnie. Mieli mase fanatycznych fanek bo mieli pozycje.
Widać przegrywy musicie isć do polityki.

#blackpill #przegryw #rosja #putin
  • 8
@Al-3_x: no oczywiste, że gdyby był zwykłym chłopem na Sybirze to by takiego brania nie miał. Ale on w dodatku przejawia cechy "mrocznej triady", a każda z nich jest atrakcyjna dla większości kobiet.
I na odwrót, każdy psychopata ma większe szanse na osiągnięcie takiego sukcesu jak on, bo po prostu nie ma skrupułów.
@Al-3_x: To nie chodzi nawet o żadną mroczna triadę tylko pozycję społeczną i prestiż, które są przez kobiety wyżej cenione od pieniędzy. Dlatego właśnie prawnik robiący jako wykidajło w kancelarii za 3 tys PLN, będzie wyżej ceniony przez kobiety niż Janek glazurnik na własnej działalności który wyciąga ponad 15 tys ¯\_(ツ)_/¯
@KontrproduktywnyAnalityk: Może tak jest w przypadku modelek, którymi się otacza, ale tekst wyraźnie mówi o ubóstwianiu go przez zwykłe kobiety. I to zarówno te z prowincji, jak i dziewczyny z miast mających na wyciągnięcie ręki zadbanych i bogatych. Ale i tak śpiewają po wieczorze panieńskim w modnej restauracji, na ulicy przed dyskoteką, na studenckich koncertach „Chce takiego jak Putin”. Żadna z nich nigdy nie spotka Putina osobiście ale i tak go