Wpis z mikrobloga

@Dru_Gru: Jak bardzo niską samoocenę i mniemanie o sobie trzeba mieć, aby budować swoją wartość na podstawie tego iż wydaje się na jedzenie więcej niż inni, oraz wyśmiewając ich xD Współczuję bracie.
  • Odpowiedz
@Zoriuszka zasadniczo jak masz wiecej hajsu to kupujesz produkty lepszej jakosci, a nie napchane spulchniaczami buły czy nabite mięso wodą.
Tak, da się kupić normalne dobre jakościowo jedzenie, ale to nie są najtańsze produkty.

wyśmiewając ich

@Zoriuszka: kogoś wyśmiewam? Bieda to bieda
  • Odpowiedz
@Rozbojnik_Alibaba: Ale wysyp polaczków pod postem, jprdl xD Już się rozpędzam, żeby stać w kolejce do piekarni Koczkodan, zamiast po prostu wziać przy okazji pączka z marketu, zjeść symbolicznie jednego i mieć przez resztę dnia mieć tłusty czwartek w dupie xD

Taka anegdotka od Żulczyka – pisał kiedyś, że najszczęśliwszy człowiek jakiego widział to zwycięzca jakiś lokalnych mistrzostw w USA w jedzeniu ostrych papryczek – ponoć na twarzy miał absolutne
  • Odpowiedz
@Dru_Gru zasadniczo jak masz więcej pieniędzy, to wydajesz je na co masz ochotę, a nie na to, co uważa Dru_Gru za słuszne. No ale co ja tam o pieniądzach mogę wiedzieć, przecież jestem biedny, bo smakują mi pączki za 50gr bardziej, jak te za 5zł xD
  • Odpowiedz