Wpis z mikrobloga

Pedro jako Joel to dobry wybór. Całe szczęście licencja na serial nie wpadła w ręce netflixa. Obawiam się tylko tego że historia przedstawiona w serialu będzie identyczna jak w grze. A to wg mnie będzie mało interesujące.
  • Odpowiedz
  • 8
@janushek uwielbiam go za rolę Oberyna Martella, do dziś mi szkoda ze mu glowa wybuchła. Słaba rola w Wonder Woman 1984 ale ogólnie ten film był katastrofą. Grał typowego złego białego ojca, jeszcze przytył do roli. Jako mando bardzo fajnie. Myślę, że nada się do roli bardzo dobrze
  • Odpowiedz
@POPPO słaba rola w WW? Słaby to był film, a on zagrał elegancko. Nigdy nie grałem w The last od US, ale podobnym aktorem do joela jest Nikolaj Coster-Waldau (przynajmniej na tym zdjęciu :P) Edit. O, nawet była taka wzmianka kiedyś :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@stamart: nigdy nie grałem, ani nie oglądałem the last of us, więc chętnie obejrzę. Myślę, że fani serii też chętnie obejrzą nawet jeśli by miała to być fabuła 1:1 z gry skopiowana. Poza tym, bardzo lubię tego aktora:)
  • Odpowiedz
@janushek: Po prostu zapowiadano już wiele seriali na przestrzeni lat i bardzo często są to słowa rzuczane na wiatr, mimo zapewnień potwierdzeń i tak nie powstały.
  • Odpowiedz