Aktywne Wpisy
Ten_spod_piatego +275
Szczerze mówiąc, łudziłem się, że Polska zrobiła krok do przodu. Ale afera z KPO pokazała mi coś zupełnie innego — mentalnie spora część naszego społeczeństwa nadal tkwi na wschodzie.
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,
Pracuję w dużej firmie. Wszystko działa legalnie — pełne ozusowanie, delegacje, faktury, umowy. Myślałem, że to już od dawna standard. Aż tu ostatnio stoję w kolejce do piekarni i widzę, jak kobieta czeka na koleżankę, która przynosi jej… kopertę z wypłatą. Nie „po cichu”,

JanDzbanPL +740
Brak wolnych terminów na wynajem jachtu na który dostał dotację. Chyba dobry biznes ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kpo
źródło: 1000018200
Pobierz

Kaczyński wzorem Orbana chce wykończyć nieprzychylne media finansowo
https://www.wykop.pl/link/5949049/niepisowskie-media-zjednoczone-w-obliczu-proby-zniszczenia-ich/
#dobrazmiana #neuropa #demokracja #wyborcza #polityka
źródło: comment_16129304160KYVpLSsztoLNkgewJ0sSb.jpg
PobierzTata, ksiądz, gruby wujek z wąsem?
Media i tak kłamią i manipulują. Bardzo dobrze, że na jakiś czas będzie spokój. Zwłaszcza, że zablokowali sport. :)
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1612936928SlUjro5tSPcNFUC1bPeQpP.jpg
Pobierzźródło: comment_1612937414sAyAq0o8pXbzDFS5dL9uM9.jpg
Pobierzźródło: comment_1612937768sa9qqyR2u03y25XuLVMWH3.jpg
Pobierzźródło: comment_16129380231wiu2wz70i5RO8Fnzv9W91.jpg
PobierzMorawiecki w Brukseli mówił, że w SN zasiada kilkunastu sędziów ze stanu wojennego co jest kłamstwem i zaden damage control pisowskich gadzinówek nie sprawi że to nie bedzie kłamstwo.